MasterChef: Παίκτης “λύγισε” μιλώντας για τον σκύλο του και η audition του είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδες σήμερα

MasterChef: Παίκτης “λύγισε” μιλώντας για τον σκύλο του και η audition του είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδες σήμερα
Ο παίκτης του MasterChef 7 Παύλος Λούλης YouTube

Συνεχίζονται οι auditions του MasterChef 7 και ένας από τους παίκτες που έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες μπροστά στους κριτές ήταν ο 32χρονος Παύλος. Δεν σταμάτησε να κλαίει όταν αναφέρθηκε στον τετράποδο φίλο του.

Πολλή μαγειρική, άγχος αλλά και συγκινήσεις είχε το MasterChef 7 το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (24/01), μέσα από την συχνότητα του Star, με νέους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους για μια θέση στον διαγωνισμό.

Οι auditions για μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη ήταν ο 32χρονος Παύλος Λούλης.

Ο νεαρός παίκτης ήρθε από τη Λευκάδα, όπου διατηρεί ένα μαγαζί με φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και apperitivo, και αν και από πάντα αγαπούσε τη μαγειρική, το προηγούμενο επάγγελμα τον βρήκε πίσω από το μπαρ όπου εργαζόταν ως bar tender.

“Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία πίσω από τη μπάρα τώρα ήρθε το κομμάτι της μαγειρικής που είναι κάτι πολύ δυνατό για μένα στη φάση που βρίσκομαι και μετά, εντάξει, υπάρχει και η μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Βίκτωρ“, είπε χαρακτηριστικά ο επίδοξος σεφ.

Ωστόσο, ο Βίκτωρ δεν είναι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο αλλά όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για τον σκύλο του, στον οποίο ο 32χρονος έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ενώ όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε αν συγκινείται τόσο πολύ και μόνο στη σκέψη του σκύλου του, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και ζήτησε από την παραγωγή να “κόψει” το βίντεο.

Είναι που παίρνεις πάρα πολλή αγάπη που σίγουρα δεν παίρνεις από τους ανθρώπους τόσο πολύ“, δήλωσε αμέσως μετά.

Ο παίκτης εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με το πιάτο του, που ήταν gnudi με σάλτσα από σαλάμι Λευκάδας να εντυπωσιάζει τους τρεις σεφ, οι οποίοι του χάρισαν τη λευκή ποδιά, στέλνοντάς τον απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef: Η audition του Παύλου Λούλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα