MasterChef: Πανικός στην κουζίνα – Αποχωρεί μεγάλο φαβορί

MasterChef: Πανικός στην κουζίνα – Αποχωρεί μεγάλο φαβορί
MasterChef star tv

Αναταραχή και ένταση διαρκείας στην κουζίνα του MasterChef. Δοκιμασία αποχώρησης για γερά νεύρα στο πλατό.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/4) στο Star.

Ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας περίμενε τους διαγωνιζόμενους, αφού κλήθηκαν να ανακαλύψουν μαγειρικά την Ελλάδα.

Οι τρεις σεφ – κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ετοίμασαν ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 περιφέρειες της χώρας με χαρακτηριστικές πρώτες ύλες, που ανέδειξαν την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και επέλεξε να ανέβει στον εξώστη, αντί να μαγειρέψει.

MasterChef: Ο μεγάλος νικητής των 1.000 ευρώ

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, αφού δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων κατέληξαν στο ότι την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος κέρδισε πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία, αλλά και 1.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, τις χειρότερες προσπάθειες είχαν οι Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Λαζαρίδου και Θόδωρος Γαλάνης, οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα μαγειρέψουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef: Μπέλλος, Λαζαρίδου και Θεόδωρος στον “τάκο”

Ο Δημήτρης Μπέλλος, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Θεόδωρος δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Δευτέρας και έτσι, σήμερα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Την Τρίτη (25/4), και αφού οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ξεκουραστούν, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία αντιγραφής, δίνοντας πραγματική μάχη στην κουζίνα. Δυστυχώς, ένα από τα μεγάλα φαβορί θα αποχωρήσει απόψε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα