MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
MasterChef Star Tv

Κόκκινοι ή Μπλε κατάφεραν να βγουν νικητές στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιοι παίκτες έχουν ασυλία.

Η ώρα της κρίσης των τριών σεφ του MasterChef, για το ποιοι κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία, έφτασε στο επεισόδιο της Πέμπτης (24/03) στο Star.

Η κόκκινη ομάδα με νέο αρχηγό την Ελπίδα Μορφούλη και η μπλε ομάδα με νέο αρχηγό τον Νικήτα Μπατσικούρα, έφτασα στο συμβούλιο για να μάθουν τα αποτελέσματα. Και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο μαγειρικό τους εαυτό, έχοντας ως στόχο και επιθυμία να ευχαριστήσουν τους ξεχωριστούς παραλήπτες των γευμάτων τους.

Μια ομάδα, όμως, κατάφερε να οργανωθεί και να μαγειρέψει καλύτερα. Αυτή ήταν η μπλε ομάδα, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, συγκεντρώνοντας 118 βαθμούς έναντι των 114 που συγκέντρωσε η κόκκινη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στην αρχηγό των κόκκινων, Ελπίδα, το πλεονέκτημά της, που ήταν να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η ίδια επέλεξε να “δώσει” τον εαυτό της.

Οι νικητές πέρασαν μια όμορφη βραδιά παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο του MasterChef, τον Σελίμ Σελτζούκ, στο εστιατόριο του “Selim Bey”.

Οι ηττημένοι έβαλαν τα δυνατά τους στη Δοκιμασία Ασυλίας, ώστε ένας να καταφέρει να φορέσει την πολύτιμη λευκή ποδιά, που προσφέρει ασφάλεια στην επικείμενη ψηφοφορία.

Ο Μάριος κέρδισε την ασυλία, με τον Τζόναθαν να την χάνει για πολύ λίγο. Αν και την πήρε, πλάνταξε στο κλάμα λόγω της απουσίας του Γρηγόρη, ο οποίος του λείπει.

Έτσι, ο Μάριος μαζί με την Ελπίδα και τον Γιάννο δεν μπορεί να ψηφιστεί στην ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά μόνο να ψηφίσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα