MasterChef: Συγκινεί ο Χριστόφορος για την απώλεια του αδερφού του

MasterChef: Συγκινεί ο Χριστόφορος για την απώλεια του αδερφού του
MasterChef 6 YouTube

Μία άγνωστη μέχρι σήμερα πτυχή της ζωής του μοιράστηκε ο Χριστόφορος Κατσιάνας του MasterChef και αναφέρθηκε στον θάνατο του μεγάλου του αδερφού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 9 χρόνια.

Τα όχι και τόσο θετικά σχόλια που απέσπασε για τις δυο του προσπάθειες στην πρώτη δοκιμασία του Silver Award που ξεκίνησε χθες στο MasterChef, έκαναν τον Χριστόφορο Κατσιάνα να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η ψυχολογία του ήταν πεσμένη και ο ίδιος “μπλοκαρισμένος”.

Μιλώντας στην κάμερα, ο παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι ανέφερε πως “ταξίδεψε” σε μία άσχημη περίοδο για εκείνον, το διάστημα που έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος του αδερφός, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πριν 9 χρόνια.

“Δεν παίζει δυστυχώς σήμερα ψυχολογία, πήγα αλλού. Πήγα σε μία άσχημη περίοδο για μένα. 6 Σεπτεμβρίου 2013. Τότε έχασα τον μεγάλο μου αδερφό. Γενικότερα ήταν ένας σημαντικός λόγος που ασχολήθηκα με τη μαγειρική, ήταν ένα ‘πνιγμένο’ όνειρο. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου ήταν αυτό που είπα ότι μία φορά ζεις, κάνε πράξη ό,τι έχεις μέσα σου, πίστεψε σε εσένα, κάντα όλα, δεν μετράει τίποτα, δεν παίζει ρόλο τίποτα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος και πρόσθεσε:

“Ο Δημήτρης τη μέρα που έφυγε ήταν ευτυχισμένος, αυτό με νοιάζει. Χαίρομαι γιατί του είχα πει σ’ αγαπώ. Είναι ο μόνος από τα αδέρφια μου που του το έχω πει. Ήταν ο μεγαλύτερός μου αδερφός. Ήταν και είναι για μένα για εδώ, δεν έχω πει ποτέ είμαστε τέσσερις, πέντε είμαστε και θα είμαστε μέχρι να φύγω. Ήταν μαγκάκι, ήταν ωραίος, έφυγε πάνω που είχε ανοίξει τα φτερά του, αλλά η ζωή έχει και αυτά τα κόλπα. Σκοτώθηκε σε τροχαίο. Γι’ αυτό είμαι έτσι και κρατιέμαι. Τώρα το έβγαλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα