MasterChef: Συγκίνηση και κλάματα στην αποχώρηση – Ποιος έφυγε

MasterChef: Συγκίνηση και κλάματα στην αποχώρηση – Ποιος έφυγε
MasterChef Youtube

Μια απαιτητική αντιγραφή πιάτου είχαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef 7. Ποιος παίκτης είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ένα άκρως συναρπαστικό επεισόδιο του MasterChef 7 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής (24/02) στο Star.

Το μαγειρικό ριάλιτι επιφύλασσε ένα δύσκολο πιάτο αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση που ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, η Γιώτα Λιοσπερίτη και ο Γιάννης Χατζίνας.

Έχοντας το πλεονέκτημα να δώσει ασυλία σε έναν παίκτη της ηττημένης ομάδας, η αρχηγός των Μπλε, Πωλίνα Βετσίνοβα αποφάσισε μαζί με αρκετά μέλη της ομάδας να την προσφέρει στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη που έφτιαξε το καλύτερο πιάτο της κόκκινης ομάδας μαζί με την Μαρία Ματσούκαρου.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023, τον πεπειραμένο chef Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής και αρκετές τεχνικές.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση, έβαλαν τα δυνατά του για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Τελικά, ο Γιάννης Χατζίνας ήταν εκείνος που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

“Παίξαμε και χάσαμε. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να γυρίσω και να κοιτάξω στον εξώστη γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ” είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα