MasterChef: Το σοκαριστικό ατύχημα στάθηκε μοιραίο – Η αποχώρηση και το πρώτο μήνυμα

MasterChef: Το σοκαριστικό ατύχημα στάθηκε μοιραίο – Η αποχώρηση και το πρώτο μήνυμα
MasterChef 7 Yotutube / @MasterChef Greece

Τρεις από τους παλιούς παίκτες - "εισβολείς" ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 7 της Παρασκευής. Ποιος έφυγε και ποιο ήταν το πρώτο του μήνυμα στα social media.

Μάχη “γιγάντων” είχαμε στο MasterChef 7 το βράδυ της Παρασκευής (08/04) στο Star, καθώς τρεις από τους παλιούς παίκτες – “εισβολείς” κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπέλλο, τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο και τον Στέφανο Χίλα, οι οποίοι μετά από το τεστ γευσιγνωσίας στο οποίο απέτυχαν, βγήκαν στο μαγειρικό τάκο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καταξιωμένο chef Γρηγόρη Κίκη, ο οποίος είχε ετοιμάσει τρία ιδιαίτερα και απαιτητικά πιάτα αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους.

Η δοκιμασία αποχώρησης αποδείχθηκε πάρα πολύ δύσκολη, με τους τρεις παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους. Παρόλο που έφεραν εις πέρας την “αποστολή”, είχαν όλοι αστοχίες στα πιάτα τους.

Τελικά, εκείνος που δεν τα κατάφερε και συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε οριστικά από το MasterChef, ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

“Το λεηλάτησα σεφ”, είχε πει ο Γρηγόρης για την προσπάθειά του, αφού είχε αυτογνωσία για το ότι δεν τα πήγε καλά.

MasterChef: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γρηγόρη – Λιποθύμησε

Σημαντικό ρόλο στην ελλιπή προσπάθειά του διαδραμάτισε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Γρηγόρης πριν από μερικά επεισόδια, όταν έκοψε το δάχτυλό του, κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας.

Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του συνέβη όταν το μαχαίρι που κρατούσε κόλλησε στο παστέλι, με αποτέλεσμα να κοπεί βαθιά στο δάχτυλό του.

Αμέσως, διασώστης της παραγωγής μπήκε στην κουζίνα και τότε ο παίκτης έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα από τον έντονο πόνο.

Η δοκιμασία διακόπηκε για λίγα λεπτά με τους παίκτες και τους κριτές να μένουν “παγωμένοι” στο πλατό.

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Γρηγόρη Γιαννόπουλου

“Ήξερα με το ατύχημα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω για πολύ στον διαγωνισμό. Θα πάρει καιρό να αναρρώσω. Είμαι χαρούμενος, γιατί το ξανάζησα”, παραδέχτηκε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο ίδιος στο πρώτο του μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το MasterChef έγραψε: “Κάντε αυτό που αγαπάτε στη ζωή σας. Peace”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα