MasterChef Trailer: Ο “Μπόμπαινας” απειλεί να αποχωρήσει – Τι συνέβη

MasterChef Trailer: Ο “Μπόμπαινας” απειλεί να αποχωρήσει – Τι συνέβη
Masterchef - Ο "Μπόμπαινας" star tv - youtube printscreen

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka "Μπόμπαινας" σκέφτεται να φύγει από το MasterChef. Σκληρά λόγια από τους κριτές στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις περιμένει τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Παρασκευής (11/03), αφού μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική ομαδική δοκιμασία, η ηττημένη ομάδα των μπλε προχωράει σε ψηφοφορία για την ανάδειξη υποψηφίων.

Για ακόμη μία φορά βλέπουμε εντάσεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Οι ανατροπές όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου θα είναι πολλές, με τους παίκτες να έχουν δημιουργήσει αρκετές “κλίκες”.

Στο trailer της Παρασκευής βλέπουμε την μπλε ομάδα στο πάγκο έτοιμη για ψηφοφορία. Κάποιοι παίκτες είναι αρκετά αναποφάσιστοι. Άλλοι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να μιλήσουν έξω από τα δόντια…

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka “Μπόμπαινα” αναφέρει στη κάμερα ότι θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ενώ προηγουμένως είχε κατηγορήσει κάποιον συμπαίκτη του ότι στην ομαδική δούλεψε μόνο για το πιάτο του.

Μετά την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση ακολουθεί η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένο τον Σεφ Μιχάλη Κίκη. Τα σχόλια των κριτών δείχνουν ότι υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πιάτα των διαγωνιζόμενων.

MasterChef 6: Δείτε το trailer της Παρασκευής (11/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα