MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στους “Κόκκινους” μετά την ήττα – Στα “τυφλά” η δοκιμασία ασυλίας

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στους “Κόκκινους” μετά την ήττα – Στα “τυφλά” η δοκιμασία ασυλίας
MasterChef Instagram

Η ήττα έφερε τα πρώτα παράπονα στην κόκκινη ομάδα του MasterChef 6. Πώς μοίρασε τα πλεονεκτήματα που του δόθηκαν ο Γρηγόρης.

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η κόκκινη ομάδα του MasterChef 6, με αρχηγό τον Γρηγόρη, αφού ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία για φέτος.

Μετά από ένα συμβούλιο από το οποίο δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά και τα “καρφιά” περί υπεροψίας του αρχηγού των “κόκκινων”, οι παίκτες αναλογίστηκαν τι πήγε λάθος, με τον Γρηγόρη να παραδέχεται ενώπιον του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη πως έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη από όλους, παρά το γεγονός ότι δεν θα άλλαζε τίποτα, όπως είπε, από το μενού των τριών πιάτων.

“‘Εχω νευριάσει με τον εαυτό μου γιατί δεν έχω συνηθίσει να χάνω, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα ήθελα ιδανικά. Έγινε, το αποδέχομαι και προσπαθώ να συνεχίσω με αυτό”, δήλωσε ο Γρηγόρης, ενώ τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Καλλιόπη, η οποία υποστήριξε πως από την ομάδα της δεν λείπουν ούτε οι ιδέες ούτε η εμπειρία αλλά η αίσθηση της ομαδικότητας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στη συνέχεια στον αρχηγό της ομάδας τα πλεονεκτήματά του, που μεταξύ άλλων ήταν το να υποδείξει τον παίκτη που θα είχε ασυλία στην ψηφοφορία, τους τέσσερις παίκτες που θα μαγείρευαν στη δοκιμασία ασυλίας, καθώς και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά από αρκετές “διεκδικήσεις” της θέσης για τον πρώτο υποψήφιο και μετά την αυστηρή παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά, ο Γρηγόρης ανέλαβε τις ευθύνες του ως αρχηγός και έθεσε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έδωσε την πρώτη ασυλία στον Νίκο Π. και χάρισε τη δυνατότητα στην Καλλιόπη, την Αναστασία, τον Παναγιώτη και τον Γιάννο να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα