MasterChef: Ξεκινάει η εβδομάδα Silver Award – Η πρώτη δοκιμασία και ο “ξαφνικός θάνατος”

MasterChef: Ξεκινάει η εβδομάδα Silver Award – Η πρώτη δοκιμασία και ο “ξαφνικός θάνατος”
Οι κριτές του MasterChef Instagram

Η στιγμή του Silver Award έφτασε! Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που αφήνει άφωνους τους παίκτες. Ποιος θα κερδίσει 10.000 ευρώ και ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν τη 10άδα;

Ο ένας αποχωρεί κατευθείαν και ένας κερδίζει 10.000 ευρώ“.

Με αυτά τα λόγια “κήρυξε” την έναρξη της εβδομάδας Silver Award στο MasterChef 6 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προκαλώντας ενθουσιασμό και παράλληλα μεγάλη αγωνία στους 12 επίδοξους σεφ του μαγειρικού διαγωνισμού, οι οποίοι επιστρέφουν στις κουζίνες για μία νέα και άκρως ανατρεπτική εβδομάδα.

Πρώτη δοκιμασία το Mystery Box, που όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (28/03) τους παίκτες περιμένουν δυο κουτιά, ένα μαύρο και ένα άσπρο, ενώ η καμπάνα που βρίσκεται μπροστά στους κριτές δεν κρύβει από κάτω κάποιο ιδιαίτερο συστατικό, ούτε κάποιο πιάτο αντιγραφής αλλά ένα καρτελάκι στο οποίο αναγράφεται το ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν δυνατές μαγειρικές δημιουργίες ώστε να διεκδικήσουν το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που θα ακολουθήσει, ωστόσο τα σχόλια από την πρώτη δοκιμασία δεν είναι καθόλου θετικά για κάποιους.

“Είναι ένα περίεργο στιλ το στήσιμο”, “Έχει δοκιμάσει όλες τις παρασκευές λίγο πριν τις ενώσεις;”, ακούγεται να λέει αντίστοιχα ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βάζει το κερασάκι: “Και εδώ έχουμε μία πλήρη αποτυχία”.

Στο τέλος της αυριανής μέρας ένας διαγωνιζόμενος θα καταφέρει να κερδίσει 10.000 ευρώ αλλά και ένας, δυστυχώς, θα αποχωρήσει.

MasterChef: Δείτε το trailer της Δευτέρας (28/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα