Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Συγκίνηση στο φινάλε – Το “αντίο” των τηλεθεατών

Διαβάζεται σε 2'
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA TV

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, που προβάλλεται 11 χρόνια στον Alpha, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές. Συγκίνηση και… μπέρδεμα στο φινάλε.

Το φινάλε της τελευταίας σεζόν της αγαπημένης σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (14/07) στον Alpha.

Έπειτα από 11 χρόνια προβολής, η δημοφιλής σειρά έριξε αυλαία, με το χθεσινό επεισόδιο να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

Παρόλα αυτά, δεν έχει διευκρινιστεί από το κανάλι εάν αυτό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν λόγω καλοκαιριού ή εάν μας περιμένει ένα ακόμα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για να πέσει οριστικά η αυλαία.

Πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που αναρωτήθηκαν γιατί ο Alpha δεν διαφήμισε το χθεσινό επεισόδιο ως τελευταίο, τονίζοντας πως η πλοκή του ήταν τέτοια που έμοιαζε με σεναριακό τέλος για τη σειρά.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Την Κυριακή (14/07) οι πρωταγωνιστές όλων των παράλληλων ιστοριών συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο.

Ο Ηλίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Τούλα, και περίμενε μια απάντηση, ενώ όλα ανατράπηκαν σε μια στιγμή, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με την “φυγή”, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μια από τις συγκινητικές και συνάμα απολαυστικές στιγμές, ήταν η επανεμφάνιση της “Βουλίτσας”, η οποία στην προηγούμενη σεζόν είχε πεθάνει, αφού πνίγηκε από ένα κόκκαλο ψαριού.

Τελικά, ο Μηνάς ζούσε ένα κακό όνειρο και ξύπνησε από τον εφιάλτη του.

Ωραία σκηνή ήταν, επίσης, η στιγμή που οι ήρωες διέσχισαν όλο τον χώρο που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια τα γυρίσματα και κατέληξαν στο σαλόνι του σπιτιού του κυρ Ηλία.

“Τι θα γίνει; Θα μου πεις; Θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο; Μούσια έβγαλα μέχρι να απαντήσεις” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, για να του απαντήσει η Τούλα ως εξής. “Ωραία, εντάξει! Θρησκευτικό αλλά πρέπει να βρω και το νυφικό”.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Τα σχόλια στο Twitter/X για το φινάλε

Οι τηλεθεατές αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους σειρά με αναρτήσεις στο Twitter/X.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα