Μουτσινάς για ναυάγιο στην Πύλο: “Το πιο διαταρακτικό είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια”

Μουτσινάς για ναυάγιο στην Πύλο: “Το πιο διαταρακτικό είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια”
Νίκος Μουτσινάς glomex

Τις πληροφορίες και τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Την ώρα που το τοπίο γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου παραμένει θολό και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ δήλωσε αυτό που σκέφτονται πολλοί και απεύχονται ακόμα περισσότεροι.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε λόγο για “απανθρωποποίηση” και μία τρομακτική ιστορία και αναφέρθηκε σε όλα τα “πρέπει” και τα “μη” που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Κάηκα από χθες, θέλω να ξέρετε. Μπήκα, έψαχνα βιντεάκια, δίκαιο μη δίκαιο… έχει καεί ο εγκέφαλός μου. Και είδα βιντεάκια που δεν μου άρεσαν καθόλου που δεν τα έχουμε δει γενικά, κάπου από το Ίντερνετ που ξεπηδάνε χωρίς να το περιμένεις. Απανθρωποποίηση… Είναι πάρα πολλοί οι όροι, είναι πάρα πολλές έννοιες, πάρα πολλά τα μη, τα πρέπει, τα ‘θα μπορούσες‘, τα ‘δεν θα ‘πρεπε‘, τα ‘τι να κάναμε‘, τα ‘δεν μας το ‘πανε‘, αν τη βάλεις κάτω την ιστορία και την ακούσεις σαν παραμύθι, είναι τρομακτικό, τρομακτικό. Και το πιο διαταρακτικό είναι ότι δεν θα μάθουμε και ποτέ την αλήθεια. Ωραίο; Θα μείνουμε σε ένα γεγονός, το οποίο αυτό είναι. Για να το βρεις και να το καταλάβεις, πρέπει να φας τη μισή ζωή σου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα