My Style Rocks: Άφωνοι οι κριτές με την Ειρήνη Καζάκη – “Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια;”

My Style Rocks:  Άφωνοι οι κριτές με την Ειρήνη Καζάκη – “Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια;”
glomex

Η Είρηνη Καζάκη προβλημάτισε για ακόμη μια φορά τους κριτές με τα ρούχα που επέλεξε στο επεισόδιο του My Style Rocks την Πέμπτη.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (15/06) στον ΣΚΑΪ με ένα νέο επεισόδιο, χωρίς να λείπουν από αυτό οι εμφανίσεις που προκαλούν συζήτηση.

Οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν εντυπωσιακά outfits και πρωτότυπα concepts για να πείσουν τόσο τις συμπαίκτριές τους όσο και τους κριτές του show, Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη, οι οποίοι δεν “χάρισαν” εύκολα τις υψηλές βαθμολογίες τους.

Μία από τις εμφανίσεις που απασχόλησαν τους κριτές ήταν αναμφισβήτητα εκείνη της Ειρήνης Καζάκη, η οποία εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά με ρούχα από τα ’00s. Το concept της ήταν ένας ρόλος σε ένα αγροτικό ριάλιτι, όπως το “The simple life”, στο οποίο συμμετείχε η Paris Hilton το 2003.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης διαφώνησε με την παίκτρια λέγοντάς της πως τα ρούχα και τα παπούτσια της δεν γίνεται να φορεθούν για αγροτικές δουλειές, με εκείνη να προχωρά σε έναν μονόλογο ρωτώντας “αν είναι ή δεν είναι η πρωταγωνίστρια”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα