My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του Gala – Ποια αποχώρησε

Διαβάζεται σε 2'
Η νικήτρια στο My Style Rocks
Η νικήτρια στο My Style Rocks Glomex/ΣΚΑΙ

Ολοκληρώθηκε το Gala με θέμα τον γάμο στο “My Style Rocks” και μια παίκτρια αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας, κερδίζοντας 2.500 ευρώ, ενώ μία άλλη έφυγε από το παιχνίδι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/10) το “My Style Rocks” στον ΣΚΑΙ, με ένα νέο Gala, στο οποίο οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να επιλέξουν και να συνδυάσουν κατάλληλα το νυφικό που θα φορούσαν στον γάμο τους!

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τις fashionistas που συνοδεύονταν από συντρόφους, φίλες, παιδιά και η συγκίνηση κέρδισε τη δική της θέση στην πασαρέλα, ενώ από το επεισόδιο δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως η επιστροφή της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή είχαν υψηλές απαιτήσεις δεδομένου ότι οι διαγωνιζόμενες είχαν να διαλέξουν ένα νυφικό με το ανάλογο, φυσικά, styling.

My Style Rocks: Ποια βγήκε νικήτρια της εβδομάδας

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν εκείνη της Μορτασίας, η οποία έβγαλε τα μαύρα που τόσο αγαπά και φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο, γαλάζιο νυφικό.

Η νεαρή παίκτρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της, με τον οποίον είναι ζευγάρι εδώ και 10 μήνες.

Η διαγωνιζόμενη περιέγραψε το concept της, λέγοντας: “Εμείς έχουμε ένα μουσικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής. Παντρευόμαστε στο Βερολίνο με καλεσμένους τους φίλους μας, οι οποίοι είναι όλοι artists”.

Η Μορτασία ήταν η νικήτρια της εβδομάδας, όπως έκανε γνωστό η Κατερίνα Καραβάτου, κερδίζοντας 2.500 ευρώ.

My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε

Στο τέλος του επεισοδίου, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που είχαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες και αυτές ήταν οι Αμάντα, Ντένη και Ιφιγένεια.

Οι fashionistas κλήθηκαν να επιλέξουν την παίκτρια που ήθελαν να σώσουν και έδωσαν την ψήφο τους στην Αμάντα.

Έτσι, οι άλλες δύο πήγαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποφάσισε ποια παίκτρια θα κρατήσει στο παιχνίδι. Οι κριτές επέλεξαν την Ντέμη, με αποτέλεσμα η Ιφιγένεια να αποχωρήσει από το “My Style Rocks”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα