My Style Rocks: Άγριος καβγάς Κουδουνάρη με Emilia – “Ξεκαβάλα, κρίνεσαι για την αγένειά σου!”

My Style Rocks: Άγριος καβγάς Κουδουνάρη με Emilia – “Ξεκαβάλα, κρίνεσαι για την αγένειά σου!”
My Style Rocks Glomex

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να έρχεται σε σύγκρουση με την Emilia Vodos. Τα λόγια που αντάλλαξαν και το σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (09/02) στον ΣΚΑΙ και μια νέα διαγωνιζόμενη, η Μάιρα Καμαριώτη, έκανε την είσοδό της στο παιχνίδι.

Ορισμένα looks των κοριτσιών ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν, κάποια άλλα, όμως, απέσπασαν αρνητική κριτική. Μάλιστα, μερικές συμπεριφορές ξεπέρασαν τα όρια, προκαλώντας εντάσεις και καβγάδες, που δεν έλειψαν ούτε από το σημερινό επεισόδιο.

Όλα ξεκίνησαν από την Emilia Vodos, της οποίας η εμφάνιση δεν ήταν επιτυχημένη κατά τις συμπαίκτριές της. Μεταξύ άλλων, έλαβε και ένα άκομψο σχόλιο από τη Ρέινα, η οποία της είπε χαρακτηριστικά: “Αν είναι τάση η πάνα ακράτειας πάνω από τη φούστα, εγώ είμαι σε λάθος εκπομπή”.

Γενικώς, η στάση της Emilias ήταν αγενής και ειρωνική απέναντι στις συμπαίκτριές της, ενώ την ίδια συμπεριφορά είχε και μπροστά στους κριτές, με τον Δημήτρη Σκουλό να της επισημαίνει: “Αυτό το ύφος εδώ… Όχι, δεν σου δίνω τον λόγο καν, στον αφαιρώ! Δεν θέλω να σε ακούσω καθόλου, οκ; Αυτό το να κοιτάς αλλού όταν σου μιλάμε… Αυτό το πράγμα εμένα, δεν μου αρέσει καθόλου. Να ξέρεις η κομψότητα, δεν έχει σχέση με την αρχοντιά καμιά φορά. Είσαι είρων, δεν είναι ωραία η συμπεριφορά σου. Δεν έχεις καλούς τρόπους”.

Η Emilia συνέχισε να έχει την ίδια στάση, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει: “Γενικώς, αν δεν σε ενδιαφέρει η άποψή μας, μπορείς να ανεβάσεις αυτά τα looks στο Instagram σου και να μιλάς με τους followers σου. Αν έρχεσαι εδώ, θα πρέπει να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση”.

Η παίκτρια εξακολούθησε να κοιτάει και να μιλάει ειρωνικά, προκαλώντας την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη:Κοίταξε, ξεκαβάλα, γιατί δεν θα σε οδηγήσει στον σωστό προορισμό αυτό που κάνεις. Αν δεν θες την άποψή σας, δεν θα την παίρνεις”.

“Αυτή που ήμουν εδώ από την αρχή, θα είμαι μέχρι το τέλος. Σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ μάλλον εδώ κρίνομαι για την προσωπικότητά μου και για τίποτα άλλο”, του απάντησε σε έντονο ύφος η παίκτρια με τον σχεδιαστή μόδας και κριτή να της απαντά σε υψηλούς τόνους: Για την αγένειά σου κρίνεσαι!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα