My Style Rocks: Άγριος καυγάς Χριστίνας – Γεωργίας για μία ρόμπα

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks GLOMEX

Η κριτική της Γεωργίας στην στιλιστική επιλογή της Χριστίνας έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό του My Style Rocks με τις δύο παίκτριες να έρχονται σε σύγκρουση.

Μία επιπλέον δυσκολία περίμενε τις fashionistas του My Style Rocks στο νέο επεισόδιο του show μόδας που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η απογοητευτική εμφάνιση των διαγωνιζόμενων στο χθεσινό επεισόδιο οδήγησε την κριτική επιτροπή στην απόφαση να δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα στην επόμενη εμφάνιση των παικτριών, οι οποίες σήμερα κλήθηκαν να παρουσιάσουν μία εικόνα που θα συνδυάζει διαφορετικά prints, τουλάχιστον τρία σε κάθε look.

Οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει όταν ήρθε η σειρά της Χριστίνας. Η Γεωργία βαθμολόγησε το outfit της συμπαίκτριάς της με 1 και όταν η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να δικαιολογήσει τον βαθμό της, η παίκτρια υποστήριξε πως το πανωφόρι που έβλεπε μπροστά της τής θύμιζε… ρόμπα.

My Style Rocks: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι”

Όταν η Χριστίνα άκουσε το σχόλιο αυτό είπε στη συμπαίκτριά της ότι θα έπρεπε να ντρέπεται να μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο και της ζήτησε να “χαλαρώσει”.

Η Γεωργία ανέφερε πως δεν της αρέσει καθόλου αυτή η φράση και ζήτησε να καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ντρέπεται, αφού αυτή είναι η γνώμη της. “Θα μου πεις εσύ για ντροπή; Δεν καταλαβαίνω“, είπε η Γεωργία με τη Χριστίνα να σχολιάζει πως δεν θέλει να ακούει τα δικά της σχόλια.

Να μην υποτιμάς κανένα ρούχο όταν δεν γνωρίζεις την αξία του“, απάντησε η Χριστίνα με τη Γεωργία να σχολιάζει πως δεν την ενδιαφέρει αν είναι ή όχι ακριβό.

Από τη στιγμή που δεν σε νοιάζει μάλλον δεν έχεις θέση εδώ. Η θέση σου μπορεί να είναι αλλού”, είπε η Χριστίνα.

Δείτε το video

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα