My Style Rocks: Απόλυτη ασυννενοησία από τους κριτές – 5άρι και άσσος για το ίδιο ντύσιμο

Διαβάζεται σε 2'
my style rocks
Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks ΣΚΑΙ

Η διάσταση απόψεων στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks καλά κρατεί και αυτό φάνηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης στην εμφάνιση της Αμάντας. Δείτε τι συνέβη στο πλατό.

Με μία απαιτητική δοκιμασία για τις παίκτριες επέστρεψε το My Style Rocks το μεσημέρι της Πέμπτης (21/09), μέσα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και φυσικά ούτε από αυτό έλειπαν οι ανατροπές.

Για το σημερινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να παρουσιάσουν εμφανίσεις ακολουθώντας τους κανόνες του layering για να δημιουργήσουν νέες σιλουέτες ή εικόνες με περίτεχνους συνδυασμούς. Σύνολα δηλαδή που ακόμα και αν αφαιρεθούν τα layers η βάση τους να μπορεί να σταθεί και αυτόνομα.

Κάποιες κατάφεραν να κερδίσουν τόσο τις συμπαίκτριές τους όσο και την κριτική επιτροπή ένω άλλες δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα οι άσσοι και τα “2” να πέφτουν βροχή.

Η απόλυτη βέβαια ανατροπή ήρθε από τη νέα της κριτικής επιτροπής, Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία βλέποντας την εμφάνιση της Αμάντας έδωσε το πρώτο 5άρι της σεζόν, δηλώντας ενθουσιασμένη για το look της παίκτριας, με εκείνη να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Ήρθε όμως πολύ απότομα να την προσγειώσει ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε αλλά έδωσε και τον χαμηλότερο βαθμό, χαρίζοντας στην Αμάντα έναν άσσο.

Πρόκειται για το απόλυτο contrast βαθμολογιών που δείχνει με πόσο διαφορετικά κριτήρια βαθμολογούν οι κριτές του show μόδας του ΣΚΑΪ, ενώ έρχεται να επιβεβαιώσει και ορισμένους που έχουν εκφράσει ήδη τις αντιρρήσεις τους για την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα