My Style Rocks: Απουσίες, λιποθυμίες, κλάματα και μία εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα

My Style Rocks: Απουσίες, λιποθυμίες, κλάματα και μία εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα
My Style Rocks glomex

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις, ευφάνταστα concept, ανακοινώσεις αλλά και αρκετά ευτράπελα επέστρεψε το Gala του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ.

Άρωμα… Αρχαίας Ελλάδας είχε το σημερινό Gala του My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και με το “καλημέρα σας” η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως αυτό είναι το τελευταίο Gala που θα γίνει με τους παλιούς όρους.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (13/06), οι διαγωνιζόμενες του show μόδας κλήθηκαν να παρουσιάσουν σύγχρονες εμφανίσεις, εμπνευσμένες όμως από την Αρχαία Ελλάδα.

Οι παίκτριες έκαναν την πρώτη τους πασαρέλα, ανάμεσά τους όμως δεν βρισκόταν ξανά η Όλγα Κοτλιδά, η οποία απουσίαζε ξανά από το My Style Rocks για λόγους υγείας, με την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει πως η παίκτρια μηδενίζεται και σήμερα.

Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με τη Σελένη, η οποία “πήγαινε” σε εκδήλωση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, όμως κατά τη διάρκεια της κριτικής από τις παίκτριες, η Χριστιάννα αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να βγει για λίγο εκτός πλατό, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η ροή του προγράμματος.

Στη συνέχεια δεν έλειψαν και τα κλάμματα στο πλατό του My Style Rocks όταν μπροστά στους κριτές βρέθηκε η Ίριδα και ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε αν είναι καλά. Η παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς αισθάνεται απογοητευμένη τις τελευταίες ημέρες, μιας και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα