My Style Rocks: Αποχώρησε μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες – Δάκρυα στο πλατό

My Style Rocks: Αποχώρησε μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες – Δάκρυα στο πλατό
My Style Rocks glomex

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το Gala αυτής της εβδομάδας στο My Style Rocks. Ποια παίκτρια βρέθηκε στην κορυφή και κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

Με εμφανίσεις και σιλουέτες που ξεπερνούν το συμβατικό γέμισε το πλατό του My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) με τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συμμετέχουν σε ένα ακόμα φαντασμαγορικό Gala που είχε θέμα το “Avant Gard“.

Οι τρεις κριτές, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Στέλιος Κουδουνάρης πήραν ξανά θέση και έκριναν τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών, ωστόσο οι απαιτήσεις τους είναι ιδιαίτερα υψηλές και πλέον κάθε βαθμός έχει αξία.

Από το επεισόδιο της Παρασκευής δεν έλειψαν οι κόντρες μεταξύ των κοριτσιών, με τις χαμηλές βαθμολογίες να πρωταγωνιστούν και τις παίκτριες να ζητούν εξηγήσεις η μία από την άλλη, ενώ πλέον είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι πλέον υπάρχουν δύο κλίκες στο παιχνίδι.

Δεν έλειψαν όμως ούτε και τα αυστηρά σχόλια των κριτών, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σχολιάζει βλέποντας την εμφάνιση της Χριστιάννας πως αυτό που βλέπει είναι “ένα σουτιέν με μία φούστα από κάτω και ριγμένο από πάνω ένα τούλι“.

Στο τέλος του επεισοδίου, μία από τις παίκτριες αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας και κέρδισε 2.500. Αυτή ήταν η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της τις προηγούμενες ημέρες.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως τόσο καλά για τη Ρέινα και τη Νικόλ καθώς οι δύο παίκτριες ήταν εκείνες που βρέθηκαν στη βάση του βαθμολογικού πίνακα και στη διάθεση της κριτικής επιτροπής, που αποφάσισαν να “σώσουν” τη Νικόλ, δείχνοντας στη Ρέινα την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό.

Στο άκουσμα της απόφασης οι παίκτριες δεν έκρυψαν την έκπληξή τους ενώ δεν έλειψαν και τα δάκρυα στο πλατό του My Style Rocks, καθώς η Ρέινα ήταν μία από τις παίκτριες που βρίσκονταν στο παιχνίδι από το πρώτο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα