My Style Rocks: “Άστραψε” ο Κουδουνάρης – “Οι γυναίκες στον δρόμο ντύνονται καλύτερα”

My Style Rocks: “Άστραψε” ο Κουδουνάρης – “Οι γυναίκες στον δρόμο ντύνονται καλύτερα”
My Style Rocks glomex

Ιδιαίτερα αυστηρά τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη στη Μάιρα, καθώς όπως υποστήριξε ο σχεδιαστής η παίκτρια δεν έχει δώσει καμία ημέρα που βρίσκεται στο παιχνίδι δεν έχει δώσει το 100% των δυνατοτήτων της.

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο My Style Rocks και για ακόμη μια φορά τα αυστηρά σχόλια των κριτών και οι χαμηλοί βαθμοί πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/02).

Αυτή τη φορά, η Μάιρα εμφανίστηκε λέγοντας ότι “πηγαίνει” σε baby shower της ξαδέρφης της, ωστόσο όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, δηλαδή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο τελευταίος ξέσπασε βλέποντάς την, λέγοντας πως δεν “δουλεύει” αρκετά για τις εμφανίσεις της και πως δεν έχει δώσει καμία ημέρα που βρίσκεται στο παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων της.

Η παίκτρια ανέφερε πως προσπαθεί, κάτι που έκανε τον κριτή του show μόδας να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του και να της απαντήσει πως ασχολούνται με εμφανίσεις που δεν έχουν προσπάθεια και πως “οι γυναίκες που κυκλοφορούν στον δρόμο ντύνονται πολύ καλύτερα, όχι μόνο από εσένα αλλά από πολλά κορίτσια που είναι εδώ“.

“Βαριέμαι να σχολιάζω πράγματα, όταν η διαγωνιζόμενη δεν έχει καν προσπαθήσει […] Είναι ένα look που ό,τι εποχή και να το βάλεις είναι ημιτελές, δεν έχει καμία προσπάθεια και καμία γυναίκα δεν θα κυκλοφορούσε έτσι. Εσύ αυτά τα ρούχα δεν θα τα φορούσες ποτέ, φαίνεται. Τι εικόνα είναι αυτή; Τι είναι αυτό; Γιατί κάποιος να παρακολουθήσει αυτή την εκπομπή την ώρα που εσύ διαγωνίζεσαι για να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει καμία υπόσταση;“, πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα