My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας – Συγκίνηση και κλάματα στον τελικό

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας – Συγκίνηση και κλάματα στον τελικό
glomex/ΕΡΤ

Οι πέντε φιναλίστ του ριάλιτι μόδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναδειχθούν νικήτριες του My Style Rocks. Η διαγωνιζόμενη που σάρωσε στον τελικό και κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Με έναν τελικό που τα είχε όλα, από συγκίνηση μέχρι πεντάρια αλλά και απογοήτευση ολοκληρώθηκε για φέτος το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ.

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη ήταν οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, με την Όλγα Κοτλιδά να καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο και να γίνει νικήτρια και να αποκτήσει το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Τα πέντε κορίτσια κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δύο φιναλίστ της βραδιάς του τελικού ήταν η Emilia Vodos και η Όλγα Κοτλιδά, μες την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει τη νίκη που έφερε ξανά κλάματα αλλά και πανηγυρισμούς στο πλατό.

«Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά» είπε.

Από τον τελικό του My Style Rocks δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συγκινήσεις. Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε εμφανώς συγκινημένη στο πλατό και μίλησε για όσα έζησε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, λέγοντας μεταξύ άλλων πόσο περήφανη νιώθει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας από τη θέση της παρουσιάστριας καθώς επίσης και για τη συνεργασία της με τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα