My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια των 2.500 ευρώ – Δάκρυα στο πλατό με την αποχώρηση

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια των 2.500 ευρώ – Δάκρυα στο πλατό με την αποχώρηση
My Style Rocks glomex

Ακόμη ένα Gala του My Style Rocks ολοκληρώθηκε και μία διαγωνιζόμενη αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας, παίρνοντας 2.500 ευρώ. Ποια κοπέλα "έσωσαν" οι κριτές και ποια έφυγε.

Αέρα μιας άλλης εποχής έφεραν οι fashionistas στο Gala του My Style Rocks, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/03) στον ΣΚΑΙ.

Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενες του show μόδας κλήθηκαν να δημιουργήσουν εμφανίσεις αντλώντας έμπνευση από τα Pin Up Girls, δηλαδή γοητευτικές παρουσίες με έντονα βλέμματα και κόκκινα χείλη που ξέρουν πως να κερδίζουν την προσοχή. Κύματα, toupees και αξεσουάρ κοσμούν τα χτενίσματα των κοριτσιών που έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης είχαν υψηλές απαιτήσεις και παρά τα αυστηρά σχόλια δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χάρισε το 5άρι της στη Σελένη.

Στο τέλος του επεισοδίου, μία από τις παίκτριες αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας και κέρδισε 2.500. Αυτή ήταν η Νικόλ Δεσποτοπούλου η οποία εξεπλάγη από το αποτέλεσμα καθώς δεν το περίμενε.

Στον αντίποδα, τρεις διαγωνιζόμενες, εκείνες που είχαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες, βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση και τέθηκαν στη διάθεση των συμπαικτριών τους. Ο λόγος για τη Βασιλική, την Emilia και τη Χριστιάννα.

Η Χριστιάννα ήταν η παίκτρια που επέλεξαν να “σώσουν” οι υπόλοιπες παίκτριες του show, με τη Βασιλική και την Emilia να βρίσκονται στη διάθεση της κριτικής επιτροπής, που επέλεξαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στην Emilia, οπότε η Βασιλική ήταν εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα