My Style Rocks: Δύο νέες παίκτριες εισβάλλουν και μία απειλεί να αποχωρήσει

My Style Rocks: Δύο νέες παίκτριες εισβάλλουν και μία απειλεί να αποχωρήσει
My Style Rocks glomex

Με νέα πρόσωπα και πολλές εντάσεις επιστρέφει το My Style Rocks το απόγευμα της Δευτέρας (27/03). Πώς θα την υποδεχθούν οι συμπαίκτριές της;

Με δύο νέες προσθήκες ξεκινάει η εβδομάδα στο My Style Rocks, το οποίο επιστρέφει για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η αποχώρηση της Ρέινα στο Gala της περασμένης εβδομάδας άφησε κενό, το οποίο έρχονται να καλύψουν η Ευτυχία Γάντα και η Πόπη Παγούδη, οι οποίες θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν τόσο τις συμπαίκτριές τους όσο και την κριτική επιτροπή του show, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν κάποιες διαγωνιζόμενες επιχειρούν να παρουσιάσουν concept που βασίζονται σε ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν ζήσει με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός, με τους κριτές να τις συμβουλεύουν να επιλέγουν concept πιο καθημερινά και πιο κοντά στα βιώματά τους.

Και μπορεί δύο νέα πρόσωπα να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο, ωστόσο η Νικόλ Δεσποτοπούλου απειλεί να αποχωρήσει, καθώς όπως λέει με δάκρυα στα μάτια, το παιχνίδι πλέον δεν την αντιπροσωπεύει αφού η μία κοπέλα προσπαθεί να “φάει” την άλλη, κάτι που προκαλεί αντιδράσεις από τις συμπαίκτριές της.

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Δευτέρας (27/03)

My Style Rocks: Αυτές είναι οι νέες διαγωνιζόμενες

Ευτυχία Γάντα

Ηλικία: 25 ετών

Επάγγελμα: Instagrammer

Ευτυχία Γάντα ΣΚΑΙ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ήταν «κοκέτα» και αυτό οφείλεται στη μαμά της με την οποία έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και την άφηνε να… πειράζει τα ρούχα της και το μακιγιάζ της! Της αρέσει πολύ να ντύνεται αλλά τα τελευταία δυο χρόνια το στυλ της είναι σχεδόν αποκλειστικά street casual αφού τον περισσότερο χρόνο τον περνάει με τα δυο της κοριτσάκια. Συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες για διαφημιστικά στα social media. Έχει αρκετές φίλες γυναίκες με τις οποίες δεν έχει έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση… τι θα γίνει άραγε με τις συμπαίκτριές της;

Πόπη Παγούδη

Ηλικία: 24 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Πόπη Παγούδη ΣΚΑΙ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Η μητέρα της εργαζόταν για πολλά χρόνια σε γνωστό κατάστημα με ρούχα και κάπως έτσι γεννήθηκε η αγάπη της για τη μόδα και το στυλ. Ως έφηβη, σπαταλούσε όλα της τα χρήματα σε ρούχα οπότε μόλις τελείωσε το σχολείο και αφού οι σπουδές της στη μαγειρική αποδείχτηκαν… άγευστες, αποφάσισε να ανοίξει κατάστημα με ρούχα στην Χίο. Τώρα είναι υπερήφανη ιδιοκτήτρια δυο καταστημάτων! Δεν μπορεί να προσδιορίσει το στυλ της αφού ντύνεται ανάλογα με τη διάθεσή της. Για τις συμπαίκτριές της έχει να πει πως είναι πολύ… μάχιμες και είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει με τα καλά τους… και όχι μόνο!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα