My Style Rocks: “Είχα καρκίνο και δεν το έμαθε ποτέ κανείς” αποκάλυψε η Μαρία Παπαγρηγορίου

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: “Είχα καρκίνο και δεν το έμαθε ποτέ κανείς” αποκάλυψε η Μαρία Παπαγρηγορίου
SKAI

Στο bootcamp του «My Style Rocks» εμφανίστηκε η fashion blogger Μαρία Παπαγρηγορίου και οι κριτές έμειναν άφωνοι.

Στο πρώτο bootcamp της 8ης σεζόν του My Style Rocks, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ των υποψηφίων ήταν ένα γνώριμο πρόσωπο στον χώρο της μόδας.

Η συντάκτρια μόδας, συγγραφέας και blogger Μαρία Παπαγρηγορίου, θέλησε να διεκδικήσει μία θέση στον διαγωνισμό, αφήνοντας άναυδους τους κριτές όταν την είδαν.

Όπως ανέφερε η Μαρία Παπαγρηγορίου, αντιλαμβάνεται πως άτομα του συγκεκριμένου χώρου γνωρίζουν τη δουλειά της, θεωρεί όμως πως το My Style Rocks είναι μια καλή ευκαιρία να τη μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Τέρμα τα ταπεινά χαμομηλάκια, ζήτω οι αλανιάρες μπιγκόνιες».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους κριτές, Έλενα Χριστοπούλου, Γιώργο Καράβα και Στέλιο Κουδουνάρη, η Μαρία Παπαγρηγορίου περιέγραψε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεφρό το 2018.

Η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε σοκαρισμένη αφού δεν το είχε ακούσει ποτέ, με τη Μαρία Παπαγρηγορίου να επιβεβαιώνει πως δεν το είχε πει πουθενά: «Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς και το μετανιώνω. Το ήξεραν 5 άνθρωποι στο σπίτι και 10 στη δουλειά. Είχα καρκίνο στο νεφρό. Όταν με έβαζε στο δωμάτιο η αποκλειστική φαντασιωνόμουν ότι έμπαινα σε ένα σπα. To delulu αποδίδει ορισμένες φορές» προσθέτοντας πως τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, πρέπει να ιεραρχούνται σωστά.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να την αγκαλιάσει, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, αφού πριν μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή η γυναίκα ενός φίλου του από την ίδια αρρώστια.

«Θέλω να πω ένα μήνυμα στις μαμάδες που πάντα βάζουν πρώτα τα παιδιά τους. Αν η μαμά δεν είναι καλά, δεν μπορούν να είναι ούτε τα παιδιά. Χρειαζόμαστε ζωή και χρόνο για τα πράγματα που μας αρέσουν» κατέληξε στο μήνυμά της η Μαρία Παπαγρηγορίου, που κατάφερε να μπει στον διαγωνισμό μόδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα