My Style Rocks: Ένταση στο πλατό με τη νέα παίκτρια – “Εξυπνάδες εδώ δεν θα περάσουν”

My Style Rocks: Ένταση στο πλατό με τη νέα παίκτρια – “Εξυπνάδες εδώ δεν θα περάσουν”
Caption/Glomex

Δυναμική είσοδο έκανε η νέα παίκτρια στο ριάλιτι μόδας "My Style Rocks", με την εμφάνισή της να προκαλεί έντονες κριτικές.

Ένταση προκάλεσε η πρώτη εμφάνιση της νέας παίκτριας, σήμερα (27/2), στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks”.

Η νεαρή fashionista, Ειρήνη Παπαβασιλείου, για την πρώτη της εμφάνιση επέλεξε ένα πρωτότυπο look, για την “ορκωμοσία της, στη σχολή της”, όπως είπε.

Ωστόσο, έντονη ήταν η κριτική που δέχτηκε από τον κριτή του σόου και διάσημο φωτογράφο, Δημήτρη Σκουλό, για το “γουνάκι με τα αίματα”.

“Η αλήθεια είναι ότι έφερες ένα look, το οποίο θα μπορούσαμε να το κουβεντιάζουμε για ώρες. Αυτό που έκανες με τα αίματα είναι μεγάλη αστοχία, δεν δηλώνει κανένα statement, δεν δηλώνει τίποτα για εμένα. Είναι ένα στυλιστικό λάθος, δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο το έκανες”, ανέφερε αρχικά.

Η Ειρήνη απάντησε πως η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτελεί ένα κομμάτι από το μπρουτάλ προσωπικό της στυλ, με τον Δημήτρη Σκούλο να προσθέτει: “Με πολύ γλύκα θα στο πω, αυτά είναι εξυπνάδες που εδώ δεν θα περάσουν”.

Η παίκτρια τότε ρώτησε τι εννοεί ο κριτής με τη συγκεκριμένη φράση, με τον Δημήτρη Σκουλό να απαντάει πως είναι μια εξυπνάδα που δεν δικαιολογείται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα