My Style Rocks: Επική ατάκα Emilia σε Σκουλό – “Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο”

My Style Rocks: Επική ατάκα Emilia σε Σκουλό – “Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο”
My Style Rocks glomex

Κέντησε και πάλι η Emilia στο My Style Rocks της Παρασκευής. Ο απολαυστικός διάλογος με τον Δημήτρη Σκουλό.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η Emilia, όπως φάνηκε, είχε άγριες διαθέσεις.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του show μόδας, η οποία έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Στέλιο Κουδουνάρη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό, έκανε και πάλι το θαύμα της.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής από τον Δημήτρη Σκουλό, όπου ο φωτογράφος υποστήριζε πως το look της είναι ημιτελές και πως πάντα κάτι λείπει από τις εμφανίσεις της, η νεαρή παίκτρια με ύφος του απάντησε πως “η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο“, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε γέλια.

Νωρίτερα ωστόσο, το κλίμα δεν ήταν τόσο ευχάριστο ανάμεσα στην Emilia και τη Ρέινα καθώς όταν η τελευταία δικαιολογούσε το 2 με το οποίο βαθμολόγησε την εμφάνιση της συμπαίκτριάς της, η ίδια δεν φάνηκε να συμφωνεί με τίποτα και υποστήριξε πως δεν την ενδιαφέρει η γνώμη της συγκεκριμένης. Οι ατάκες ανάμεσα στις δύο παίκτριες θύμιζαν πινγκ πονγκ με τη Ρέινα μάλιστα να της λέει χαρακτηριστικά: “Διάβαζες Vogue στο χωριό σου;“.

Η εμφάνιση της Emilia Vodos

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα