My Style Rocks: Η Μπι είναι “παιδί της καρδιάς” και όταν εξήγησε τι είναι συγκλόνισε τους πάντες

Διαβάζεται σε 3'
Μπι Τρανούλη
Μπι Τρανούλη Glomex

Συγκίνηση προκάλεσε η προσωπική ιστορία της Μπι του “My Style Rocks”, η οποία υιοθετήθηκε σε ηλικία 2 ετών.

Την ιστορία της ζωής της επέλεξε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του “My Style Rocks” η Μπι, με το τραγούδι “Βαγόνι” από το συγκρότημα hip hop “Στοίχημα” να αποτελεί το intro για όσα συγκλονιστικά θα αποκάλυπτε μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου, τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

Η Μπι ανέφερε πως εκείνη επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς την εμπνέει και τη συγκινεί ιδιαίτερα, με την ίδια να εξηγεί πως το concept της στηρίζεται στην Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και “έχω κληθεί από έναν φίλο που γνωρίζει την ιδιαιτερότητα της δικής μου οικογένειας να μιλήσω για αυτό, για το πώς έχει δομηθεί”.

Φανερά συγκινημένη η Μπι μίλησε για την προσωπική της ιστορία, αφού όπως αποκάλυψε γεννήθηκε στους Αγίους Τόπους και υιοθετήθηκε από τη μητέρα της σε ηλικία 2 ετών, λέγοντας πως και εκείνη είναι “παιδί της καρδιάς”.

“Υπάρχουν παιδιά που λέγονται παιδιά της καρδιάς. Είναι παιδιά που γεννήθηκαν από κάποιους ανθρώπους αλλά μεγάλωσαν από άλλους ανθρώπους. Εγώ με τη μαμά μου συναντήθηκα το 1991, ενώ ήμουν 2 ετών, στους Άγιους Τόπους που είχε έρθει για να προσκυνήσει. Εγώ γεννήθηκα εκεί από μία γυναίκα και η μαμά μου με γνώρισα εκεί και με υιοθέτησε“, είπε η παίκτρια προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Η μαμά μου αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στους Άγιους Τόπους γιατί ασπάζεται τον Χριστιανισμό. Τότε στους Αγίους Τόπους συνέβαινε ό,τι και τώρα με τον πόλεμο. Η γυναίκα που με έφερε στον κόσμο καθότι Παλαιστίνια, με πήρε και έζησε σε ένα μοναστήρι με σκοπό να μας προστατεύσει και τις δύο. Η μαμά μου επισκέφθηκε τον τόπο αυτό και η ίδια ορίζει ότι ήμουν το δώρο από τον Θεό γιατί με το που την είδα, ήμουν μόνη μου, πήγα και της είπα στη γλώσσα που μιλόύσα τότε, ότι ‘εσύ είσαι η μαμά μου’. Εκείνη σάστισε γιατί δεν κατάλαβε τις της είπα και ρώτησε να μάθει τι είπα”, είπε η Μπι με την Κατερίνα Καραβάτου να “λυγίζει” και να ξεσπά σε κλάματα.

“Ήταν Μεγ. Τρίτη όταν γνωριστήκαμε με τη μητέρα μου και πάντα γιορτάζουμε πάντα γενέθλια με τη μαμά μου για τη γνωριμία μας. Όσο ήταν εκεί η μαμά μου εγώ ήμουν συνέχεια πάνω της και της ζήταγα να με χτενίσει και να με φροντίσει και δεν επικοινωνούσα καθόλου με τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο”, πρόσθεσε η Μπι.

“Έγινα παιδί της μαμάς που προοριζόμουν να είμαι”

Μέσα από μία συγκλονιστική περιγραφή που προκάλεσε συγκίνηση σε όλο το πλατό, η Μπι αναφέρθηκε στο πώς η μητέρα της αποφάσισε να την υιοθετήσει, με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο να γίνεται το μέσο για να συναντηθεί με τη μητέρα της.

Το παιδί αυτό αν μείνει εδώ θα πεθάνει. Έτσι και έγινε. Βαφτίστηκα στους Αγίους Τόπους, έγινα παιδί της μαμάς μου, έγινα παιδί της μαμάς που προοριζόμουν να είμαι. Υιοθετήθηκα από τους γονείς μου είναι κάτι που μου φέρνει πολλή χαρά και συγκίνηση, είναι αυτό που είπα και στην αρχή, ότι γεννιούνται παιδιά από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς“, είπε η Μπι, ευχαριστώντας στη συνέχεια τους γονείς της αλλά και τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή, “που με έδωσε με όλη της την αγάπη. Είμαι ένα παιδί πολύ ευλογημένο και έφυγα από εκεί για να είμαι ζωντανή σήμερα. Την ευχαριστώ που μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω τους γονείς που έχω“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα