My Style Rocks: Η λέξη που έκανε “μπουρλότο” την Χατζηπαντελή – “Να μην την ξανακούσω ποτέ”

Διαβάζεται σε 3'
Σοφία Χατζηπαντελή
Σοφία Χατζηπαντελή Glomex/ΣΚΑΙ

Μια φράση της Ελεάνας σε συμπαίκτριά της οδήγησε στην “έκρηξη” της Σοφίας Χατζηπαντελή στο “My Style Rocks”. Η απάντησή της.

Ένταση σημειώθηκε στο πλατό του “My Style Rocks” στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/10) στον ΣΚΑΙ.

Οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας κλήθηκαν να παρουσιάσουν για άλλη μια φορά το ιδιαίτερο και εμπνευσμένο στυλ τους, ωστόσο, κάποια outfits και concepts δεν ήταν σωστά.

Την ίδια στιγμή, ορισμένες συμπεριφορές δημιούργησαν ερωτηματικά στους κριτές, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Δημήτρη Σκουλό.

Μάλιστα, μια έκφραση της Ελεάνας σε συμπαίκτριά της έφερε την αντίδραση της Χατζηπαντελή, η οποία ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, η Ελεάνα περιέγραψε το concept της, αναφέροντας πως πηγαίνει σε VIP party, σε ουρανοξύστη, σε εκδήλωση μοντέλων στη Σαγκάη, με την Ντένη να της βάζει 2, επειδή δεν της άρεσε η εμφάνισή της και, ειδικά, τα εκκεντρικά ψηλοτάκουνά της.

Η Ελεάνα θύμωσε με τα σχόλια της συμπαίκτριάς της, αλλά και με τον “άσσο” της Χριστίνας Μπίτα. “Είναι κατανοητό να μην καταλαβαίνεις αυτή την εικόνα και να μην μπορείς να μπεις στη θέση μου” είπε. Και στη συνέχεια, στο σχόλιο της Χριστίνας πως τα δικά της looks μπορούν να τα φορέσουν πρισσότερες γυναίκες εκεί έξω, απάντησε: “Είναι βασικές όμως. Εγώ δεν κάνω παρέα με βασικές”.

Όταν η διαγωνιζόμενη πήγε μπροστά στους κριτές, η Σοφία Χατζηπαντελή “πιάστηκε” από την λέξη “βασική” (ή “basic”, όπως είπε η ίδια) και ανέφερε με αυστηρό ύφος στην Ελεάνα:

Εσύ ποια είσαι για να πεις την άλλη “βασική”; Γιατί να της πεις τέτοια άσχημα λόγια; Δεν θέλω να ξανακούσω αυτή τη λέξη εδώ μέσα, από ‘δω και πέρα, ποτέ. Εσύ μπορείς να είσαι ιδιαίτερη. Αλλά δεν μπορείς να λες την άλλη “basic” επειδή δεν φοράει τα ίδια πράγματα με σένα. Ντρέπομαι να λέμε τέτοιες λέξεις. Ειδικά εσύ που είσαι στη μόδα, θα έπρεπε να το καταλάβεις. Μας περιπαίζουν που φοράμε ιδιαίτερα ρούχα και εσύ τώρα κάνεις το ίδιο πράγμα και περιπαίζεις μια άλλη κοπέλα, αντίστροφα, γιατί δεν καταλαβαίνει αυτό που φοράς“.

Η κριτής, μάλιστα, αρνήθηκε να σχολιάσει το look της παίκτριας και δήλωσε πως δεν θα ακούσει οτιδήποτε άλλο πει, μέχρι η Ελεάνα να ζητήσει συγγνώμη, όπως και έκανε.

Η Ελεάννα ήταν η νικήτρια της ημέρας

Παρόλα αυτά, η Ελεάννα ήταν η παίκτρια που κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα