My Style Rocks: Η νέα παίκτρια διδάσκει τους κανόνες της “αθόρυβης πολυτέλειας”

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε στο My Style Rocks της Τρίτης η νέα πακτρια του show μόδας του ΣΚΑΙ, η οποία δήλωσε οικολογικά ευαισθητοποιημένη και πως το στιλ της χαρακτηρίζεται από την ‘αθόρυβη πολυτέλεια’.

Το όνειρό της πραγματικότητα κάνει η νέα παίκτρια του My Style Rocks, η Βασιλειάννα Τελωνιάτη, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο show μόδας του ΣΚΑΙ.

Η 32χρονη παίκτρια με καταγωγή από τη Μυτιλήνη ζει στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια, όπως είπε η ίδια στο intro video που συνόδευσε την είσοδό της, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, που είναι το να δημιουργήσει ένα brand που θα εμπνέει τις γυναίκες να επιλέγουν ‘βιώσιμα’ μαγιό για το καλοκαίρι, αφού είναι κατασκευασμένα από δίχτυα ψαράδων και χαλιά.

Όσο για το πώς θα χαρακτήριζε το στιλ της, η Βασιλειάννα δήλωσε πως ακολουθεί την τάση της “αθόρυβης πολυτέλειας”, επιλέγοντας μίνιμαλ outfit που την κάνουν να δείχνει sexy, επιτυχημένη, φιλόδοξη και άνετη.

 

My Style Rocks: Γνωρίστε τη νέα διαγωνιζόμενη

Βασιλειάννα Τελωνιάτη

Ηλικία: 32 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Η Βασιλειάννα είναι 32 ετών, επιχειρηματίας, μένει στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την Μυτιλήνη.  Η αγάπη της για τη μόδα ξεκίνησε από μικρή ηλικία και θυμάται τον εαυτό της να μεταποιεί ρούχα της μητέρας της, να διαβάζει Vogue και να φτιάχνει δικά της ρούχα. Έχει τεράστια γκαρνταρόμπα καθώς από μικρή ψώνιζε αρκετά και δεν πετούσε ποτέ τίποτα. Πριν από τρία χρόνια, ενώ ήταν στην παραλία, διαπίστωσε ότι πολλές γυναίκες δεν ένιωθαν άνετα με το μαγιό τους. Αποφάσισε, λοιπόν, να δημιουργήσει το δικό της brand μαγιό από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο σκοπός της είναι να συνδυάσει το σέξι με την άνεση.

Το όνειρο της είναι να κάνει τον κόσμο καλύτερο και πιστεύει ότι η fast fashion μόδα συμβάλλει στην οικολογική καταστροφή για αυτό θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα ότι η ανακυκλώσιμη μόδα έχει πολλές εφαρμογές. Χαρακτηρίζει το στυλ της, ως «αθόρυβη πολυτέλεια».

Θεωρεί πως είναι δυναμική, φιλόδοξη και χαρούμενος άνθρωπος που πάντα θέτει στόχους ενώ στο “My Style Rocks” θα είναι ειλικρινής κι ας χαρακτηριστεί αυστηρή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα