My Style Rocks: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σελένης για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

My Style Rocks: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σελένης για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία
My Style Rocks glomex

Συγκίνηση, ευαισθητοποίηση και μηνύματα περί αποδοχής του εαυτού μας έφεραν τα λόγια της Σελένης στο My Style Rocks της Πέμπτης. Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της.

Οι απίστευτες εντάσεις, οι άκομψοι χαρακτηρισμοί και οι τσακωμοί στο My Style Rocks έδωσαν τη θέση τους στη συγκίνηση που προκάλεσε η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σελένης, η οποία, όπως αποκάλυψε μπροστά στους κριτές στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/03), ήρθε αντιμέτωπη με τη νευρική ανορεξία σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Η διαγωνιζόμενη του show μόδας του ΣΚΑΙ με αφορμή το πρώτο 5άρι που απέσπασε για την εμφάνισή της στο πλαίσιο του κόνσεπτ “Pin-up Girl” από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και φανερά φορτισμένη μίλησε για την εμπειρία της αλλά και τη μάχη που έδωσε μέχρι να φτάσει στο σημείο να αποδεχθεί και να αγαπήσει τον εαυτό της.

“‘Εχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά ως άνθρωπος, αυτά ξεκινάνε από κάτι παλαιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν αγαπούσα το σώμα μου παλαιότερα, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 ετών, έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα. Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρουν, τις θαυμάζω όλες και δεν θέλω καμία να κάνει body shaming και τίποτα τέτοιο. Αυτό είναι μια μάχη για όλους τους ανθρώπους, το να αποδεχθούν τον εαυτό τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα