My Style Rocks: Η Χριστίνα έδωσε εξηγήσεις για τη συνεργασία με στυλίστρια και έφυγε κλαίγοντας

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Άγριο ξέσπασμα της Χριστίνας στο My Style Rocks της Παρασκευής καθώς παίκτριες και κριτές συζήτησαν το θέμα με τη φημολογούμενη συνεργασία της με στυλίστρια και πρώην παίκτρια.

Τα επίμαχα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικές εβδομάδες, όπου η Χριστίνα Μπίτα αποκαλύφθηκε πως συνεργάστηκε με στυλίστρια και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού για μερικές εμφανίσεις, συζητήθηκε στο My Style Rocks της Παρασκευής (03/11) και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Η παίκτρια παρουσίασε το look της σε συμπαίκτριες και κριτές με τη Γεωργία να τη βαθμολογεί με 1 στα 5 και να σχολιάζει πως σε σχέση με παλαιότερες εμφανίσεις, φαίνεται πως το σημερινό ήταν δική της έμπνευση, αφού κατά τη γνώμη της δεν ήταν επιτυχημένο.

Η Χριστίνα προσπάθησε να απαντήσει αρνούμενη κάθε συνεργασία με στυλίστα, όταν όμως βρέθηκε μπροστά στους κριτές και ο Στέλιος Κουδουνάρης δήλωσε πως έχουν φτάσει και σε εκείνους αντίστοιχες πληροφορίες, το κλίμα έγινε εκρηκτικό.

“Αυτή τη στιγμή δίνουμε αξία σε μία κοπέλα που μου έχει στείλει μήνυμα… Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες γιατί νοίκιασα κάποια vintage ρούχα, από τα οποία μου έδωσε λάθος φούστα και μου έλεγε σου κάνει και να πάω σε μία μοδίστρα… Νομίζω ότι έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ το θέμα, που της δίνω αξία γιατί αυτό έψαχνε. Αυτό έψαχνε!”, είπε η Χριστίνα φανερά φορτισμένη.

Στη συνέχεια η παίκτρια ξέσπασε επαναλαμβάνοντας πως η Ναντίν Ανζάουϊ έψαχνε φήμη που τη βρήκε πάνω στο δικό της όνομα, θέλοντας να μπει τέλος στην όλη ιστορία.

Μάλιστα, από την έκρηξή της πέταξε κάτω το παλτό και την τσάντα της και φωνάζοντας στον Στέλιο Κουδουνάρη είπε πως με όλο αυτό δίνουν αξία σε εκείνη.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η Χριστίνα αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο και μάλιστα έχει μιλήσει και με τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει.

Υπενθυμίζεται πως όταν είχε προκύψει το συγκεκριμένο ζήτημα η Χριστίνα είχε απαντήσει στην “καταγγελία” της Ναντίν, δημοσιεύοντας τρία βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, αποκαλώντας την “απατεώνα” και εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όπως είπε, η ίδια η στυλίστρια της ζήτησε να μην την κάνει “tag” στα ρούχα της, γιατί “ο Κουδουνάρης τα έχει μαζί της και η παραγωγή την ξέρει”. Στη συνέχεια, η διαγωνιζόμενη ισχυρίζεται πως “της πήρε τα λεφτά”, ενώ η φούστα που της πούλησε δεν της έκανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα