My Style Rocks: Κουδουνάρης σε Ειρήνη – “Να σε αντιμετωπίζουμε ως διαγωνιζόμενη ή ως τρολ για να γελάμε;”

My Style Rocks: Κουδουνάρης σε Ειρήνη – “Να σε αντιμετωπίζουμε ως διαγωνιζόμενη ή ως τρολ για να γελάμε;”
My Style Rocks Ειρήνη Παπαβασιλείου glomex

Έναν επικό διάλογο είχε στο επεισόδιο της Παρασκευής (03/03) ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη νέα παίκτρια του My Style Rocks, Ειρήνη Παπαβασιλείου για τους κανόνες του colour blocking. Και αυτό δεν πήγε τόσο καλά.

Το My Style Rocks επέστρεψε μετά από μερικές ημέρες το απόγευμα της Παρασκευής (03/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και από το νέο επεισόδιο δεν έλειψαν φυσικά οι έντονοι διάλογοι ανάμεσα στις παίκτριες, οι χαμηλές βαθμολογίες και οι συγκρούσεις των διαγωνιζόμενων με την κριτική επιτροπή.

Στο νέο επεισόδιο οι παίκτριες κλήθηκαν να παρουσιάσουν looks που θα αξιοποιούν το color blocking, ωστόσο η νέα παίκτρια του show, Ειρήνη Παπαβασιλείου δεν φάνηκε να ικανοποιεί τους κριτές και διαφώνησε ανοιχτά με τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έκανε την αρχή και ρώτησε μάλλον άκομψα την παίκτρια, εάν θέλει να την αντιμετωπίζουν ως διαγωνιζόμενη ή ως τρολ για να γελάνε.

Κουδουνάρης: Καλώς τη. Είσαι κανονική διαγωνιζόμενη ή τρολ; Να σε αντιμετωπίζουμε ως διαγωνιζόμενη ή ως τρολ και να περνάμε ωραία και να γελάμε και να σε κρατάμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να περνάμε ωραία;

Ειρήνη: Και τα δύο.

Κουδουνάρης: Γιατί το κάνεις αυτό;

Ειρήνη: Ποιο; Πείτε μου.

Κουδουνάρης: Όλα. Είσαι εκτός θέματος. Colour Blocking δεν υπάρχει πουθενά.

Ειρήνη: Γιατί ακριβώς είναι εκτός concept; Από τη στιγμή που υπάρχει το χρώμα στο πανωφόρι μου. Εκτός αν δεν βλέπουμε χρώματα πάνω στο πανωφόρι.

Κουδουνάρης; Με ρωτάς αν βλέπω χρώματα στο πανωφόρι σου; Ακούς αυτά που έλεγα τόση ώρα στις υπόλοιπες συμπαίκτριές σου, τα οποία αφορούν όλες. Γιατί με ρωτάς αν βλέπω χρώματα; Θεωρείς ότι έχω δυσχρωματοψία;

Ειρήνη: Όχι, απλά είναι σαν να βλέπουμε κάτι άχρωμο. Καταλαβαίνω γιατί το βγάζει εκτός, αλλά το συγκεκριμένο πανωφόρι μου ταίριαξε.

Κουδουνάρης: Τι να κάνω εγώ;

Ειρήνη: Καταλαβαίνω ότι απλά δεν επικοινωνείται αυτό το οποίο έχω στο κεφάλι μου, αλλά είναι κατανοητό.

Κουδουνάρης: Θες να μου δώσεις μία απάντηση;

Ειρήνη: Σε ποια ερώτηση;

Κουδουνάρης: Σε όλες.

Ειρήνη: Σε ποιες δεν έχω απαντήσει;

Κουδουνάρης: Σε καμία. Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνω αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σου.

Ειρήνη: Ναι αυτό, αυτό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα