My Style Rocks: Λογομαχίες, άσσοι και η ανατροπή με την αποχώρηση πριν την πιο “δύσκολη” εβδομάδα

My Style Rocks: Λογομαχίες, άσσοι και η ανατροπή με την αποχώρηση πριν την πιο “δύσκολη” εβδομάδα
My Style Rocks glomex

Συνεχίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης το Gala του My Style Rocks με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας, με τις ανατροπές να μην λείπουν. Η απόφαση των κριτών που άφησε άφωνες τις παίκτριες.

Gala… συνέχειας το απόγευμα της Τετάρτης (14/06) στο My Style Rocks και οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων εμπνευσμένες από την Αρχαία Ελλάδα συνεχίστηκαν για ακόμη ένα επεισόδιο, χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις, οι αυστηρές κριτικές αλλά και οι άσσοι.

Μία από τις έντονες στιγμές ήταν η λογομαχία της Εμιλίας με την Αναστασία, μετά τον άσσο που έβαλε η πρώτη στο look της δεύτερης, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, “το μήνυμα σίγουρα εστάλη αλλά έμεινε στο διαβάστηκε. Δεν βλέπω τίποτα σε αυτή την εικόνα που να παραπέμπει σε Αρχαία Ελλάδα”.

Συνεχίζοντας την κριτική της η Εμιλία σχολίασε πως προβληματίζεται μήπως η Αναστασία μπορεί να παίζει μόνο με τα δικά της μέτρα και σταθμά ή μπορεί να κάνει και styling σε Gala, λέγοντας πως “δύο σκουλαρίκια δεν μπορούν να κάνουν το θέμα“, κάτι που φυσικά προκάλεσε την αντίδραση της Αναστασίας.

My Style Rocks: Οι υποψήφιες – Ποια αποχώρησε

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, είχαν η Ειρήνη Καζάκη, η Μέλντα Σαΐνη και η Όλγα Κοτλιδά.

Δεδομένου ότι η Όλγα απουσιάζει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, οι παίκτριες που βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη ήταν η Ειρήνη και η Μέλντα.

Ωστόσο, έχοντας μπει στην τελική ευθεία και με τις πιο κρίσιμες και δύσκολες εβδομάδες να είναι μπροστά, οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα να μην αποχωρήσει καμία από τις δύο παίκτριες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα