My Style Rocks: “Ντομινατρίξ” η Σοφία Χατζηπαντελή στον νέο κύκλο

My Style Rocks: “Ντομινατρίξ” η Σοφία Χατζηπαντελή στον νέο κύκλο
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram@sophiahadjipanteli

Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες των κριτών από τον νέο κύκλο του My Style Rocks που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (11/09) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η σέξι και ροκ εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Το My Style Rocks επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα (11/09) και όπως φαίνεται ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες των κριτών, το νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή που δεν είναι άλλη από τη Σοφία Χατζηπαντελή, κάνει δυναμική είσοδο.

Το show μόδας έρχεται ανανεωμένο και υποδέχεται δέκα δυναμικές γυναίκες, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα, με την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει και φέτος το τιμόνι της παρουσίασης.

Στην κριτική επιτροπή θα βρεθεί η “κολώνα” του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης και ο αφοπλιστικά ειλικρινής Δημήτρης Σκουλός και οι δυο τους υποδέχονται το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα που ενέπνευσε το Unibrow Movement, Σοφία Χατζηπαντελή.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας και της νέας κριτικής επιτροπής, όπου φυσικά ξεχωρίζει η γκοθ εμφάνιση του μοντέλου, η οποία είναι πλέον ξανθιά και το λουκ της θυμίζει ντομινατρίξ.

Κατερίνα Καραβάτου STUDIO FOTOGENIA

Η νέα κριτική επιτροπή του My Style Rocks STUDIO FOTOGENIA

Οι δέκα διαγωνιζόμενες θα επιμελούνται την εμφάνισή τους παρουσιάζοντας καθημερινά ένα outfit που βασίζεται σε δικό τους concept. Το προσωπικό στυλ, η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητα είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν μία fashionista να ξεχωρίσει.

Κάθε κύκλος εμφανίσεων θα ολοκληρώνεται με το γνωστό μας πια Gala από το οποίο θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας με έπαθλο 2.500 ευρώ ενώ η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί.

Νέες δοκιμασίες και ιδιαίτερα tasks θα αποτελούν μία επιπλέον πρόκληση ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας!

My Style Rocks: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα