My Style Rocks: Ο καυγάς Αμάντας – Μορτασίας και η ατάκα Σκουλού που “άναψε τα αίματα”

Διαβάζεται σε 1'
My Style Rocks
Έντονος καυγάς Αμάντας - Μορτανσίας Caption/Glomex

Αμάντα και Μορτασία είχαν μία έντονη λογομαχία στο πλατό του My Style Rocks, την οποία “πυροδότησε” μία ατάκα του Δημήτρη Σκουλού. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Έντονη λογομαχία μεταξύ Μορτασίας και Αμάντας ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έπειτα από ερώτηση του Δημήτρη Σκουλού.

Πιο αναλυτικά, κατά την εμφάνιση της Μορτασίας και ύστερα από την βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της -η οποία ήταν αρκετά χαμηλή, παρ’ όλο που ήταν “Gala”- η ίδια δήλωσε ερχόμενη στους κριτές, “Δεν καταλαβαίνω εγώ προσπαθώ να μπαίνω στη θέση του άλλου και να κρίνω σύμφωνα με το δικό του στυλ και τι σκέφτηκε. Και δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο σε εμένα”.

Τότε, ο Δημήτρης Σκουλός “πέταξε… τη βόμβα”, λέγοντας ,”Έχω δει κάτι άσσους σε κάτι ωραία outfit, οπότε πώς μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου;“, με την παίκτρια να αρνείται πως έχει γίνει κάτι τέτοιο.

“Εχει γίνει στην Αμάντα, ας πούμε” απάντησε ο κριτής.

“Μα μου φαινόταν χάλια. Για εμένα ήταν χάλια”, δήλωσε η Μορτασία. “Οπότε και εσύ για εμένα χάλια είσαι, μην παραπονιέσαι” της απάντησε η Αμάντα και ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ των παικτριών. Τα πνεύματα προσπάθησε να κατευνάσει η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα