My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης αποδομεί το στυλ της Απολλεών και την κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού

Διαβάζεται σε 2'
koudounaris
Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΙ

Ξεκίνημα εβδομάδας με αυστηρή κριτική και εντάσεις ανάμεσα στους κριτές και τις παίκτριες του My Style Rocks. Η εμφάνιση της Απολλεών που προκάλεσε την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη.

Νέα εβδομάδα για τις παίκτριες του My Style Rocks, οι οποίες νιώθουν την πίεση μιας καλής εμφάνισης ενόψει και του Gala που πλησιάζει, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν όλες να το διαχειριστούν.

Από το επεισόδιο της Δευτέρας (25/09) δεν έλειψαν οι εντάσεις, τόσο μεταξύ των διαγωνιζόμενων, όσο και μεταξύ παικτριών και κριτικής επιτροπής, με την Απολλεών να κααφέρνει να εκνευρίσει τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Συγκεκριμένα, βλέποντας τη σημερινή εμφάνισή της ο κριτής διέκρινε πως δεν υπάρχει αρμονία και ισορροπία στην εικόνα της, αντιθέτως είναι φλύαρη, με την παίκτρια να παραμένει στο ίδιο μονοπάτι σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της.

“Δεν υπάρχει αλλαγή στην προσέγγιση σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια, που λέγαμε πάλι το ίδιο […] Δεν ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις, πού να εστιάσεις. Βλέπεις απλώς μια κοπέλα που έχει βάλει πάνω της τα πάντα. Δεν έχει κάποια αρμονία“, είπε ο κριτής δίνοντας τον άσσο του στην εμφάνιση της διαγωνιζόμενης.

apollewn
Η Απολλεών στο My Style Rocks ΣΚΑΙ

Παίρνοντας η ίδια τον λόγο υποστήριξε πως αν και σεβαστή η άποψη του Στέλιου Κουδουνάρη, η εμφάνισή της δεν είναι για “1” κάνοντας τον κριτή έξαλλο. Σε πολύ έντονο τόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της παίκτριας αποκαλώντας την ίδια και την εικόνα της “φλύαρη”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα