My Style Rocks – Όλγα: Άλλαξε το concept της εν μέσω γυρίσματος και έγινε χαμός

My Style Rocks – Όλγα: Άλλαξε το concept της εν μέσω γυρίσματος και έγινε χαμός
My Style Rocks glomex

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η απόφαση της Όλγας Κοτλιδά να αλλάξει το concept της κατά τη διάρκεια του Gala του My Style Rocks, με θέμα το Bollywood. Η εξήγηση της παίκτριας και τα αυστηρά σχόλια των κριτών.

Αέρα Bollywood είχε το σημερινό Gala του My Style Rocks, όπου οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις και εικόνες βγαλμένες από τα κινηματογραφικά καρέ των στούντιο της Βομβάης.

Ωστόσο, απόφαση της Όλγας να αλλάξει το concept της κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και ενώ είχε ξεκινήσει ήδη το διαγωνιστικό κομμάτι προκάλεσε αντιδράσεις και “σεισμό” στο πλατό του show μόδας, με τους κριτές να παίρνουν θέση και να κατηγορούν την παίκτρια ότι λέει ψέμματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βασιλική ρώτησε αν το concept που παρουσίασε η παίκτρια ήταν το ίδιο εξ αρχής με την ίδια να απαντά πως δεν το άλλαξε, ωστόσο η ερώτηση ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια μεγάλη και έντονη συζήτηση στο πλατό μεταξύ παικτριών και κριτικής επιτροπής.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε θέση και σχολίασε πως ανάμεσα στα concept ήταν και ένα που ήταν “μεταφράστρια στην Πρεσβεία” που ανήκε στην Όλγα, η οποία σημειωτέον παρουσίασε πως ντύθηκε έτσι για να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της ο οποίος έχει ινδική καταγωγή. Ένα concept δηλαδή που δεν υπήρχε.

Η παίκτρια παραδέχθηκε τότε πως άλλαξε το concept της έχοντας ακούσει τα σχόλια των κριτών επειδή τη συνέφερε, εξηγώντας ότι “πιστεύω αυτό το look και δεν θέλω να παρεξηγηθεί σε ένα λάθος πλαίσιο”.

Οι παίκτριες στη συνέχεια άλλαξαν τις βαθμολογίες τους για την Όλγα, με την Ευτυχία, την Ειρήνη και τη Βασιλική να είναι οι μόνες που μείωσαν τον βαθμό για το look της συμπαίκτριάς τους. Οι υπόλοιπες επέλεξαν να μην αλλάξουν τη βαθμολογία τους.

Οι κριτές δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για τη στάση της παίκτριας, με τον σχεδιαστή να υποστηρίζει πως “βλέπω μια Όλγα που έχει ιδρυματοποιηθεί, έχεις κάνει ένα παρεάκι, χαρίζεις βαθμούς, παίζεις περίεργα. Έχεις αποσυγκεντρωθεί από τα look που έφερνες και από τη μόδα αυτή καθεαυτή. Βλέπω ένα κορίτσι που έχει ικανότητες να παίζει διαφορετικά να λέει τόσο εύκολα ψέμματα, να σου κάνω ερωτήσεις να απαντάς με ερωτήσεις… δεν παίρνω το μέρος της Βασιλικής, παίρνω το μέρος του δικαίου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα