My Style Rocks: Παίκτριες ζωγράφιζαν ακατάλληλα σχέδια στον πίνακα και οι κριτές βγήκαν εκτός εαυτού

My Style Rocks: Παίκτριες ζωγράφιζαν ακατάλληλα σχέδια στον πίνακα και οι κριτές βγήκαν εκτός εαυτού
My Style Rocks glomex

Για αδιαφορία και ασέβεια κατηγόρησαν την Ειρήνη και τη Χριστιάννα οι κριτές του My Style Rocks, αφού τη στιγμή που εκείνοι έκριναν το look συμπαίκτριάς τους εκείνες ζωγράφιζαν ακατάλληλα σχέδια που δεν μπορούσαν ούτε να τα δείξουν.

My Style Rocks χωρίς η ένταση να αγγίξει κόκκινο δεν γίνεται και στο επεισόδιο της Πέμπτης στον ΣΚΑΙ οι παίκτριες ήρθαν σε ευθεία σύγκρουση με τους κριτές, αυτή τη φορά όμως όχι για στιλιστικούς λόγους.

Τη στιγμή που ενώπιον της κριτικής επιτροπής, βρισκόταν η Αναστασία και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίαζαν την εμφάνισή της, η Ειρήνη και η Χριστιάννα έδειχναν να μην προσέχουν τα σχόλια των κριτών, ενώ ζωγράφιζαν στα πινακάκια που έχουν για να βαθμολογούν ακατάλληλα σχέδια.

Ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε ότι οι παίκτριες είχαν στήσει “πηγαδάκι” και όταν ζήτησε από τη Χριστιάννα να γυρίσει την καρδιά χωρίς να σβήσει αυτό που είχε γράψει, εκείνη πρόλαβε και έσβησε το σχέδιό της, ενώ η Ειρήνη γελώντας είπε πως δεν γίνεται να φανεί αυτό που έχει γράψει στην τηλεόραση.

Τόσο η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι κριτές δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, με τις παίκτριες να γελούν, ωστόσο οι κριτές δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

“Την ώρα που συζητάμε με μια συμπαίκτριά σας για τον βαθμό της, για τη δουλειά που έχει κάνει για το σημερινό επεισόδιο… Όταν μιλάμε με ένα κορίτσι, δεν μιλάμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο. Είμαστε όλοι εδώ μαζί, όποιον ενδιαφέρει μπορεί να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή το έχουμε πει 100 φορές”, είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τον Δημήτρη Σκουλό να συμπληρώνει: “Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια που κάνετε. Μιλάμε με ένα κορίτσι, μιλάμε για στιλ, αντί να ακούσετε κάτι να ανοίξετε τα μάτια σας να μάθετε κάτι, χασκογελάτε, μιλάτε, γράφετε.. Στο μεταξύ η πλάκα είναι ότι η Ειρήνη είναι έτοιμη να χασκογελάσει πάλι. Εντάξει, ντροπή και όχι σε εμάς που δεν σέβεστε, και στο κορίτσι εδώ. Είναι ντροπή!”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα