My Style Rocks: Πρεμιέρα σε νέα ώρα – Οι παίκτριες που θα δούμε φέτος στην πασαρέλα

My Style Rocks: Πρεμιέρα σε νέα ώρα – Οι παίκτριες που θα δούμε φέτος στην πασαρέλα
my style rocks YouTube

Το My Style Rocks επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και φέρνει μαζί του νέα πρόσωπα και παίκτριες έτοιμες να κερδίσουν κριτές και κοινό με τις στιλιστικές τους επιλογές. Πότε κάνει πρεμιέρα. Δείτε το trailer.

Ανανεωμένο και γεμάτο στιλ θα είναι φέτος το “My Style Rocks“, το αγαπημένο παιχνίδι μόδας, το οποίο επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναλαμβάνει και φέτος το τιμόνι της παρουσίασης και εκτός από τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό υποδέχεται μία νέα παρουσία, που δεν είναι άλλη, από τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της κριτή στο “My Style Rocks” του ΣΚΑΙ, αντικαθιστώντας την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πλέον “μετακόμισε” στο Star για να παρουσιάσει το “Shopping Star”.

Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ προβάλλεται ήδη το trailer του νέου κύκλου, όπου μεταξύ άλλων παίρνουμε μια μικρή γεύση και γνωρίζουμε κάποιες από τις παίκτριες που θα δούμε στην πασαρέλα του My Style Rocks σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, το show κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (11/09) στις 15:00 και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

My Style Rocks: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα