My Style Rocks: Προσβλητικά σχόλια της Emilia στη Χριστιάννα – “Από το sex shop στην υψηλή ραπτική”

My Style Rocks: Προσβλητικά σχόλια της Emilia στη Χριστιάννα – “Από το sex shop στην υψηλή ραπτική”
My Style Rocks glomex

Σκληρή κριτική και προσβλητικά σχόλια ακούστηκαν στο πλατό του My Style Rocks της Παρασκευής (10/02) με την Emilia Vodos να κατακεραυνώνει τη συμπαίκτριά της για το σημερινό της look.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (10/02) με ένα νέο επεισόδιο και για ακόμη μια φορά οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν αντιμέτωπες ανταλάσσοντας κατά κύριο λόγο χαμηλές βαθμολογίες και αυστηρά σχόλια.

Ένα από τα κορίτσια που δέχθηκαν σκληρή κριτική από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες ήταν και η Χριστιάννα, καθώς η εμφάνισή της άφησε περιθώρια σε ορισμένες παίκτριες του show μόδας να υποστηρίξουν ότι δέχθηκε βοήθεια από κάποιον στιλίστα και πως δεν αποτελεί δική της έμπνευση, με τη δικαιολογία πως όλα είναι… σωστά!

Ωστόσο, το πιο καυστικό και συνάμα προσβλητικό σχόλιο ήρθε από την Emilia, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: “Από το sex shop στην υψηλή ραπτική, αυτό είναι να τραβάς τα μαλλιά σου εδώ μέσα. Ιστορίες για αγρίους εδώ μέσα. Και έχεις εσύ την αισθητική να μου φέρεις αυτή την εικόνα, με κοροιδεύεις τώρα; Όταν τρία look σερί ήταν από sex shop; Και τώρα μου φέρνεις υψηλή ραπτική; Είσαι με τα καλά σου; Τι είναι αυτά τα πράγματα εδώ μέσα;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα