My Style Rocks: Πρωτοφανής ένταση για Σελένη και Χριστιάννα – “Έχουμε τρελές εδώ μέσα”

My Style Rocks: Πρωτοφανής ένταση για Σελένη και Χριστιάννα – “Έχουμε τρελές εδώ μέσα”
My Style Rocks glomex

Επεισοδιακό ήταν το My Style Rocks της Δευτέρας, το οποίο επέστρεψε με νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΙ και τις διαγωνιζόμενες να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση για τις εμφανίσεις τους.

Σε… ρινγκ μετατράπηκε το πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/02) όπου οι διαγωνιζόμενες του show μόδας του ΣΚΑΪ κλήθηκαν να παρουσιάσουν εμφανίσεις ακολουθώντας τους κανόνες του layering.

Οι παίκτριες έκαναν τις προσπάθειές τους, έκριναν και βαθμολόγησαν τις συμπαίκτριές τους, ωστόσο κανείς δεν περίμενε την ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα στη Χριστιάννα και τη Σελένη με αφορμή την εμφάνιση της πρώτης.

“Πώς διάλεξες τα κομμάτια αυτά που φοράς;” ήταν η ερώτηση της Σελένης στη Χριστιάννα με τις δύο παίκτριες να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση για τις βαθμολογίες και τα κριτήρια με τα οποία κρίνουν.

“Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική με όλα τα κορίτσια, εκτός από το ότι δημιουργείς τεράστια ανισορροπία με τις βαθμολογίες που βάζεις που είναι αψυχολόγητες και αναίτιες. Δεν ξέρεις να κρίνεις, έχεις ελλιπείς γνώσεις που προσπαθείς υποτίθεται να χτίσεις, δεν έχεις κριτήρια. Δεν μπορώ να παίξω άλλο το θέατρο του παραλόγου”, δήλωσε η Σελένη, με τη Χριστιάννα να ζητάει από τη συμπαίκτριά της να ηρεμήσει και να μην της επιτίθεται.

Ηρέμησε λίγο, πώς μιλάτε έτσι μερικές μερικές; Πού ζείτε ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν. Δεν έχεις το δικαίωμα να μου φωνάζεις“, απάντησε η Χριστιάννα, ωστόσο η Σελένη επέμεινε υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο look δεν είναι δική της έμπνευση αρνούμενη να συμμετάσχει στο “θέατρο του παραλόγου”.

Οι παίκτριες συνέχισαν τον έντονο διάλογο, όταν όμως η Χριστιάννα ρώτησε τη συμπαίκτριά της “ποια είσαι για να μου φωνάζεις”, η Σελένη βγήκε εκτός εαυτού και φωνάζωντας είπε: “Εγώ προσπαθώ πάρα πολύ εδώ το κατάλαβες; Δεν θα μου μιλάς έτσι, τελείωσε! Να μάθεις να σέβεσαι”.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Κατερίνας Καραβάτου για να πέσουν οι τόνοι, με τη Χριστιάννα να αρκείται στο σχόλιο “έχουμε τρελές εδώ μέσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα