My style rocks: Συγκίνησε η Απολλεών – Τι αποκάλυψε για το ιδιαίτερο όνομά της

My style rocks: Συγκίνησε η Απολλεών – Τι αποκάλυψε για το ιδιαίτερο όνομά της
Απολλεών Caption/Glomex

Ο λόγος που η Απολλεών συγκίνησε το πλατό του My Style Rocks. Η mini-αποκάλυψη για την προέλευση του ονόματός της. Δείτε το βίντεο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η εμφάνιση της Απολλεών στο σημερινό επεισόδιο (18/09) του My Style Rocks, καθώς κατά την περιγραφή του concept της μίλησε για τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να υιοθετήσει μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της ζωής της ενώ αποκάλυψε και πώς προέκυψε το όνομα “Απολλεών”.

“Η εικόνα που πρεσβεύω με το κουστούμι που έχω επιλέξει είναι γιατί θέλω να δώσω έμφαση στη γυναίκα και τους πολλούς ρόλους που έχει καταλήξει να έχει. Το ότι είναι μητέρα, εργαζόμενη, επιχειρηματίας, νοικοκυρά, είναι τα πάντα, πολλές φορές έχει ρόλους και ‘αντρικούς’ ακόμη. Παρ΄όλα αυτά μέσα σε όλο αυτό που έχει στις πλάτες της είναι ευαίσθητη και είναι και κουκλίτα”, δήλωσε η Απολλεών, εμφανώς συγκινημένη.

“Όλοι οι ρόλοι που προανέφερα είναι δικοί μου ρόλοι. Παλεύω καθημερινά για τα πάντα στη ζωή”, ανέφερε.

Αμέσως μετά, απαντώντας σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου σχετικά με την προέλευση του ονόματός της, η ίδια αποκάλυψε πως αποτελείται από δύο ονόματα.

“Απολλωνία και Λεωνίδας, αλλά μέχρι εκεί δεν θέλω να συνεχίσω”, είπε, με δάκρυα στα μάτια.

Ακολούθησε έντονη συγκίνηση στο πλατό από όλες τις παίκτριες και ιδιαίτερα από την Αμάντα, η οποία πιστεύεται ότι γνωρίζει αρκετά περισσότερα απ’ όσα η Απολλεών έχει επιλέξει να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό και γι’ αυτό ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα