My Style Rocks: Σκουλός σε Χριστιάννα – “Αυτό το look δεν το έκανες μόνη σου σίγουρα”

My Style Rocks: Σκουλός σε Χριστιάννα – “Αυτό το look δεν το έκανες μόνη σου σίγουρα”
My Style Rocks glomex

Στο επίκεντρο και πάλι η Χριστιάννα για τις εμφανίσεις της αφού μετά τις συμπαίκτριές της τώρα και οι κριτές έχουν υποψίες ότι δέχεται τη βοήθεια στιλίστα για τα look της στο My Style Rocks.

Επεισοδιακό ήταν το My Style Rocks της Τρίτης (14/02) με τις χαμηλές βαθμολογίες και τα αυστηρά σχόλια των κριτών του show μόδας να έχουν ξανά την τιμητική τους.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε η Χριστιάννα, η οποία εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, δηλαδή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη, όμως σίγουρα δεν περίμενε τα σχόλια που άκουσε από τον φωτογράφο, ο οποίος βλέποντάς την υποστήριξε πως το σημερινό της look δεν ήταν δικό της δημιούργημα αλλά ότι έγινε με τη βοήθεια στιλίστα.

Εγώ θα το πω πρώτη φορά γιατί δεν το έχω ξαναπεί. Θα βαθμολογήσω αυτό που βλέπω. Αυτό δεν το έκανες μόνη σου σίγουρα. Τώρα πια είμαι σίγουρος. Είναι πολύ σωστό στιλιστικά και θα πρέπει να βαθμολογήσω αυτό που βλέπω από τη στιγμή που δεν ξέρω αν ντύνεσαι μόνη σου ή όχι”, δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός με την παίκτρια να απαντά πως δεν δέχεται καμία βοήθεια από στιλίστα και πως το έχει φτιάξει μόνη της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα