My Style Rocks: Τα creepy σκουλαρίκια της Σελένης τρόμαξαν τη Νικόλ και το Twitter

My Style Rocks: Τα creepy σκουλαρίκια της Σελένης τρόμαξαν τη Νικόλ και το Twitter
My Style Rocks glomex

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε η εμφάνιση της Σελένης στο My Style Rocks της Δευτέρας (12/06), αφού για το σημερινό της outfit επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από κομμένα κουκλάκια.

Ανανεωμένο και με αρκετό στιλ που δίχασε επέστρεψε το My Style Rocks το απόγευμα της Δευτέρας (12/06), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν εντυπωσιακά outfit και πρωτότυπα concept για να πείσουν τόσο τις συμπαίκτριές τους όσο και τους κριτές του show, Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη, οι οποίοι δεν “χάρισαν” εύκολα τις υψηλές βαθμολογίες τους.

Μία από τις εμφανίσεις που απασχόλησαν -τόσο εντός όσο και εκτός πλατό- ήταν αναμφισβήτητα εκείνη της Σελένης Φωτιάδη, η οποία εμφανίστηκε επιλέγοντας να “επισκεφθεί” το φεστιβάλ του Κατάκολου στην Ηλεία, από όπου και κατάγεται.

Και αν το τουρμπάνι ή η βερμούδα και το σκισμένο πλεκτό πέρασαν “στα ψιλά” ένα στοιχείο της εμφάνισής της δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο και αυτό δεν ήταν άλλο από το creepy ζευγάρι σκουλαρίκια που επέλεξε, φτιαγμένο όπως είπε, από κομμένα παλιά κουκλάκια!

“Είναι λίγο τρομακτικά, αλλά τα φτιάχνει ένα πολύ γλυκό πλάσμα, οπότε…”, είπε χαρακτηριστικά η Σελένη, κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν έπεισε αλλά τρόμαξε τις συμπαίκτριές της αλλά και την παρουσιάστρια.

Οι αντιδράσεις του Twitter για την εμφάνιση της Σελένης

Αντίστοιχες αντιδράσεις σημειώθηκαν και στο Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια θυμίζουν θρίλερ και συγκεκριμένα τον Chucky, την κινηματογραφική και τρομακτική “κούκλα του Σατανά”.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα