My Style Rocks: Χαμός με τη φούστα της Χριστιάννας – “Φαίνεται ο καβάλος σου”

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: Χαμός με τη φούστα της Χριστιάννας – “Φαίνεται ο καβάλος σου”
GLOMEX

Ένταση επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks για το μήκος της φούστας της Χριστιάννας. Τα “καρφιά” της Διονυσίας για την επιλογή της συμπαίκτριάς της.

Οι έντονες διαφωνίες και οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Αφορμή στάθηκε η στιλιστική επιλογή της Χριστιάννας και συγκεκριμένα, το μήκος της φούστας που επέλεξε, με την πιο έντονη αντίδραση να έρχεται από τη Διονυσία.

“Έχεις ένα θέμα με τα μεγέθη. Εγώ δεν σου έχω πει ποτέ να βάζεις πιο κοντές φούστες, ο κύριος Κουδουνάρης σου είπε ότι δεν τον ενοχλεί. Δεν τους ενοχλεί που έρχεσαι ‘γυμνή’ σε εισαγωγικά, μπορείς να το υποστηρίξεις”, είπε αρχικά η Διονυσία όταν της δόθηκε ο λόγος για να αξιολογήσει τη Χριστιάννα.

Δεν είναι αυτή εμφάνιση. Φοράς μία φουστίτσα από μέσα, η οποία αν βγάλεις το παλτό σου, όσο και να την τραβήξεις προς τα κάτω, όσο κι αν κάνεις το σώμα σου προς τα μέσα, φαίνεται από κάτω αυτό που δεν πρέπει να φανεί”, πρόσθεσε η Διονυσία.

“Είναι έτοιμος να φανεί ο καβάλος σου”, τόνισε από την πλευρά της και η Αμάντα, ενώ η Χριστιάννα προσπάθησε να υπερασπιστεί την επιλογή της.

“Είναι η πέμπτη φορά που το βλέπω, κουράστηκα. Όλες το έχουμε φορέσει αλλά καμιά μας δεν το έχει βάλει έτσι. Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας”, κατέληξε η Διονυσία, πριν η Χριστιάννα “αφεθεί” στους κριτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα