My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάμματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Απίστευτος τσακωμός στο πλατό

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάμματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Απίστευτος τσακωμός στο πλατό
Ηλιάνα Παπαγεωργίου glomex

Τεταμένο το κλίμα στο πλατό του My Style Rocks με την Emilia και τη Σελένη να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση επαναφέροντας το θέμα των σχέσεων μεταξύ των κοριτσιών. Το αναπάντεχο ξέσπασμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (16/06) με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τις παίκτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό οδεύοντας πια προς τον τελικό.

Όμως ούτε σήμερα έλειψαν οι εντάσεις και οι καυγάδες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, με τη Σελένη και την Emilia, τις δύο “φίλες” να έρχονται σε απίστευτη σύγκρουση που μάλιστα όπως φάνηκε επηρέασε και την κριτική επιτροπή.

Αφορμή για τον τσακωμό τους στάθηκε η ερώτηση του Στέλιου Κουδουνάρη στη Σελένη για το με ποιες παίκτριες ήρθε κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την παίκτρια να κατονομάζει την Emilia, όμως στην ουσία, όπως είπε, εξακολουθεί να αισθάνεται μόνη, καθώς με καμία δεν κατάφερε να έρθει κοντά.

Παίρνοντας θέση, η Emilia ανέφερε πως αισθάνεται προσβεβλημένη από τα λόγια της Σελένης, καθώς εκείνη είχε άλλη εικόνα για τη σχέση τους κατηγορώντας τη μάλιστα ότι “άδειασε” κοπέλες τις οποίες έχει υποστηρίξει και έχει υποστηριχθεί από εκείνες.

Η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή, με την Emilia να ουρλιάζει στη Σελένη και την ίδια να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της λέγοντας πως έχει κουραστεί να δέχεται προσβολές και δεν θα αλλάξει για κανέναν.

Ο δίχως προηγούμενο καυγάς τους τάραξε τους πάντες στο πλατό του show μόδας, με τους κριτές να μην μπορούν να πιστέψουν όσα είδα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε κλάμματα, βλέποντας τη Σελένη να κλαίει μπροστά τους.

Δεν μπορώ να κλαίνε“, είπε το μοντέλο και κριτής και πρόσθεσε: “εγώ κλαίω γιατί κλαίει η Σελένη, γιατί είμαστε στον τελικό, γιατί έχετε πιεστεί και έχετε περάσει πολλά, στεναχωριέμαι πολύ να σας βλέπω να μαλώνετε, να ζείτε κάποιες καταστάσεις πολύ πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε, σε έναν διαγωνισμό που είναι για ρούχα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα