My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Χατζηπαντελή

Διαβάζεται σε 2'
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο "My Style Rocks"
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο "My Style Rocks" Glomex/ΣΚΑΙ

Τα κλάματα έβαλε κατά τη διάρκεια του “My Style Rocks” η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αρνήθηκε να ξεκινήσει πρώτη την κριτική της, με την Κατερίνα Καραβάτου να τα “χάνει”. Τι συνέβη.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ το απόγευμα της Τρίτης (10/10) και οι fashionistas έπρεπε να εντυπωσιάσουν με τις δικές τους στυλιστικές επιλογές.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έκριναν τις διαγωνιζόμενες αυστηρά και, ενώ σε κάποιες είδαν εξέλιξη, σε άλλες εντόπισαν απλοϊκές εμφανίσεις.

Η τελευταία παίκτρια που έκανε την πασαρέλα της ήταν η Χριστίνα Μπίτα, η οποία μοιράστηκε το concept της για σήμερα, που ήταν ότι πηγαίνει για φαγητό με τους γονείς της.

Η ίδια ανέφερε πως οι γονείς της ζουν στην Αλβανία και συγκινήθηκε λέγοντας πως έχει να τους δει σχεδόν ένα χρόνο.

Τα λόγια της διαγωνιζόμενης έφεραν δάκρυα στην Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αρνήθηκε να ξεκινήσει πρώτη την κριτική της.

“Τίποτα. Είναι ένα θέμα για τους γονείς. Καταλαβαίνω τι είπες. Sorry, sorry!” είπε, καθώς έχει και η ίδια πολύ καιρό να δει την οικογένειά της, με την Κατερίνα Καραβάτου να τα “χάνει” και να δίνει, τελικά, τον λόγο σε άλλο κριτή.

Όταν ήρθε ξανά η σειρά της, η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ακόμα συναισθηματική φορτισμένη και είπε βουρκωμένη: “Το concept είναι πάρα πολύ ωραίο. Και είσαι τυχερή που μπορείς να πας έξω με τους γονείς σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα