Νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023: Πότε ξεκινούν οι πρωινές εκπομπές

Νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023: Πότε ξεκινούν οι πρωινές εκπομπές
Τηλεόραση Getty Images/iStockphoto

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι ημερομηνίες και τα πρόσωπα που θα δούμε.

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τη νέα σεζόν με τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα από την επόμενη εβδομάδα.

Στον ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναμένεται να πει την πρώτη “Καλημέρα” στις 5 Σεπτεμβρίου στις 07:45 το πρωί δίνοντας πάσα στην Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στις 10.00 με ανανεωμένη ομάδα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στις 13.50 το μεσημέρι ομορφαίνοντας τα Σαββατοκύριακα των τηλεθεατών.

Στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 12 Σεπτεμβρίου. Την ίδια στιγμή, στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο κύριος παρουσιαστής του Πρωινού, έχοντας στο πλευρό του τη Δούκισσα Νομικού, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στο Star οι εκπομπές “Breakfast Star” και “Αλήθειες με τη Ζήνα” θα αρχίσουν στις 12 του ερχόμενου μήνα ενώ στο MEGA οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα