Netflix: Φέρνει 30 original ισπανικές παραγωγές το 2023

Netflix: Φέρνει 30 original ισπανικές παραγωγές το 2023
NETFLIX

Σειρές, ταινίες, ριάλιτι και ντοκιμαντέρ με "άρωμα" Ισπανίας αναμένονται μέσα στο 2023. Πάρτε μια γεύση.

Άπταιστα ισπανικά θα μιλάμε μέχρι να τελειώσει το 2023, καθώς το Netflix ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φέρει 30 original ισπανικές παραγωγές μέσα στο έτος.

Όπως αναφέρει το IGN, σύμφωνα με το Variety, τα project της δεύτερης φάσης, όπως αυτή χαρακτηρίζεται, θα ποικίλουν, από σειρές και ταινίες σε ριάλιτι και ντοκιμαντέρ, ενώ θα στηθούν πέντε νέες ηχητικές σκηνές (soundstages) για τη διευκόλυνση των παραγωγών στο European Production Hub. Μέχρι στιγμής, το στούντιο έχει πέντε σκηνές, ενώ όταν είχε ανοίξει τις πύλες του, το 2019, είχε μόλις τρεις.

“Φέτος θα κυκλοφορήσουμε 30 αυθεντικές παραγωγές – σειρές, ριάλιτι, σειρές ντοκιμαντέρ, ταινίες – και αυτός ο αριθμός λέει πολλά γι’ αυτήν την περιπέτεια”, είπε η Verónica Fernández, υπεύθυνη για το Netflix Ισπανίας και Πορτογαλίας. “Αναμφίβολα, συνεχίζουμε να στοιχηματίζουμε στην Ισπανία και είναι ένα πιο γερό στοίχημα από ποτέ. Η δεύτερη φάση εγγυάται ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καταπληκτικά μέσα να λέμε τις ιστορίες μας. Έτσι ώστε οι ιστορίες μας να συνεχίσουν να φτάνουν στον κόσμο”.

Μια εκ των νέων αυτών παραγωγών θα είναι και ένα άτιτλο ακόμα project που θα έρθει δια χειρός Álex Pina και Esther Martínez Lobato, το οποίο λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα σε ένα πολυόροφο υπόγειο καταφύγιο.

“Η ιδέα προέρχεται από την κατασκευή καταφυγίων κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία. Φανταστήκαμε ένα κτίριο σκαμμένο στα 75 μέτρα μέσα στην Γη, όπου δεν επικεντρωνόμαστε σε μια αποκάλυψη, αλλά στον παραλογισμό των πλούσιων και δυνατών να κλείνονται σαν τους αρουραίους”, είπε ο Pina, ενώ πιο μετά την περιέγραψε ως “πολύ τοξική με πολύ σκοτεινό χιούμορ, ένα ‘Big Brother’ με πολλές αντικρουόμενες σχέσεις μεταξύ των οικογενειών. Το μεγάλο ερώτημα είναι: Πως μπορεί να συνεχιστεί η ζωή μετά το τέλος του κόσμου;”

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Pina μάς έχουν φέρει την μεγάλη επιτυχία του Netflix, “La Casa de Papel” (2017-21) και το “White Lines” (2020), ενώ με την Martínez Lobato έχουν φέρει το “Sky Rojo”, του οποίου η τρίτη και τελευταία σεζόν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2023. Τέλος, αναμένουμε το spin-off “Berlin”, το οποίο θα επικεντρώνεται στον γνωστό χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Pedro Alonso στην αρχική σειρά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα