Netflix: Η “Emily in Paris” μαθαίνει τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου σε ένα απολαυστικό βίντεο

Netflix: Η “Emily in Paris” μαθαίνει τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου σε ένα απολαυστικό βίντεο
Emily in Paris Facebook@Netflix

Το επικό τρολάρισμα του Netflix Greece για τη γαλλική προφορά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου κατά τις δηλώσεις του στον Τύπο. Η "Emily in Paris" στην τάξη να μαθαίνει "ζαμέ αετέ Κορωπί".

ΕΝΟ ΣΟΝ ΖΑΜΕ ΑΕΤΕ ΚΟΡΩΠΙ“.

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις φράσεις που τελευταία έχει ακουστεί και ειπωθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη και ανήκει φυσικά στον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η γαλλική προφορά του οποίου προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα πλήθος σχολίων.

Μετά το τρολάρισμα του Γαλλικού Ινστιτούτου για την προφορά του, σειρά είχε το Netflix Greece, το οποίο τρόλαρε τις δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου στα γαλλικά, “φέρνοντάς” τα στη δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας “Emily in Paris”.

Η Emily, η ηρωίδα της σειράς, είναι Αμερικανίδα και ζει και εργάζεται στο Παρίσι, αντιμετωπίζοντας εκτός των άλλων, πολλές δυσκολίες με τη γλώσσα οπότε και αποφασίζει να παρακολουθήσει μαθήματα γαλλικών. Τι συμβαίνει όμως όταν αντί για τη Γαλλίδα καθηγήτρια ακούγονται τα υπέροχα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στην τάξη;

Ζε μα πελ Νετφλίξ. H Έμιλί μας την ξέρει τη γλώσσα“, αναφέρει στο σχόλιό της η πλατφόρμα συνοδεύοντας το απολαυστικό video, το οποίο μέσα σε λίγη ώρα έγινε το απόλυτο viral.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα