Νικολούλη: Η νέα ανάρτηση και το “τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά”

Νικολούλη: Η νέα ανάρτηση και το “τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά”
Ρούλα Πισπιρίγκου printscreen

Ένα ακόμα τρέιλερ για το επειδόσιο που θα προβληθεί αύριο Παρασκευή (01/04) δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη στον λογαριασμό της στο instagram. Τα λόγια της μητέρας.

Ένα ακόμα ανατριχιαστικό τρέιλερ για το επεισόδιο του “Φως στο Τούνελ” που θα προβληθεί την Παρασκευή (01/04) δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες να είναι ραγδαίες, το επεισόδιο προβλέπεται να είναι αντίστοιχα καταιγιστικό.

Στο τρέιλερ που αναρτήθηκε, μεταξύ άλλων, ακούγεται ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλης με την Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια προβάλλονται εικόνες με χειροπέδες παραπέμποντας πιθανώς στη σύλληψη της μητέρας.

“Ήταν υγιέστατη η Τζωρτζίνα. Μετά ξαφνικά συνέβη αυτό που συνέβη” αναφέρει η δημοσιογράφος με την μητέρα να απαντάει “Ποτέ δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικά. Το ξαφνικά είναι γιατί ο καθένας θέλει να είναι κομπλέ με τη συνείδησή του. Ξαφνικά δεν έχει γίνει τίποτα”.

“Η ώρα της αλήθειας έφτασε” προαναγγέλει η εκπομπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα